Богами ако е некоја нездрава ич нема да ти фали. Остај тоа баба си е баба, само нека си ја поживее уше долго господ пошто незнам што би без неа сама на овој суров свет. Среќни роденденовци! Живи здрави големи да растете.
Ќе си речиш ај сестра ти е, да и се пофалиш меѓу нас да не испадне фалење и денес дознавам дека цела Македонија, Србија, Хрватска, Босна и околината дознале за тоа што си се пофалил кај сестра ти . Ебати чувачите на тајна. Тоа е , не смееш на балканец да му спомнеш што ново има кај тебе оти ќе се дознае до Канада муабетот. Ај да се спремам за на работа. Арно вели маж ми, абе на жена тајна не се кажува. Ебати смотаната шо сум
Ги гледам жениве на мет гала ниедна не е со многу тешка и нападна шминка. Изгледа нов тренд е природна и нежна шминка.
Два лика, две величини, секој голем на свој начин.... Наклон до гроба! Јосип Броз Тито, Јованка Броз и Методи Антов на гробот на Гоце Делчев во црквата "Св. Спас" во Скопје.
Неверојатно е колку мал процент од луѓето (особено за жени ме чуди) знаат што е разлика меѓу менструален циклус и менструација.
Да си зафршам на време факс пред дополнителни трауми Забегал народов.. Баш и јас сакав да го постирам. Се мислев и на стори на инста да го објавам ама да не бидам партиски сфатена. Не дека бранам едни или други. Али кој сака да учи во лето, жити се
Колку е лошо кога си во друшто со некој со кој немате ама баш ништо заедничко, раскажуваш некој филм кој ти оставил силен впечаток, започнуваш со воведот, продолжуваш во детали со заплетот, еуфорично стигнуваш до кулминацијата и сосема шокантен и неочекуван расплет на целата ситуацијата и настаните…. И се што добиваш на крај е оваа фаца