Многу сум убава на апсолвентското табло, обично не сакам вакви официјални' фотографирања и никогаш не си се бендисувам како сум излезена ама сега некако ептен ми е по кејф..
За три дена полна месечина/лунарна еклипса/потемнување на Месечината во Шкорпија. Почнува да се чувствува во воздухот. На форумов па да не зборуваме
Денеска седнав на пиво, на мезе и толку ќе биди. Арно цените како во Германија ги направивте, уште платите и таман ќе е. Многу ме интересира овој тренд на скокање на ненормално цени до кога ќе биди. Само така продолжете.
Ова е ужас. Јас се шокирав кога ја добив сметката. Не очекував до толку. Да ми кажуваше некој немаше да верувам. Најтрагично од се е шо секаде е преполно.
Седам покрај плажа и размислувам. Колку само ќе беше поинаку да не се кажеа некои реченици. Може би ќе се премолчеше нешто ама сега немаше да бидеш ти таму јас тука. Преубава ми е атмосферата. Плажа, море пред мене, ѕвезди над мене, ситен песок, таа една те иста трака и ја.... Тебе те нема. Го живеам сонот кој заедно го сонувавме, сама. Штета или среќа. Колку сум успешна а колку осамена... Среќна сум не се секирај. Ама без тебе. И тоа ме боли. Многу...
Не сум сигурен дали јас преувеличувам некои работи ама стварно не ми се допаѓаат. Оваа работа ја слушнав од еден најблизок пријател шо ми е шо се вика како брат.. Пешачиме, лабав муабет, не знам како дојде моментот вика сите ми се секси да би имал прилика би се ебел за другарки наши зборуваше, уште фалеше да ми зборни за бивша девојка, ебате. -_- На шо личи ова ебаго.
Како колективен ПМС only worse.Тајни испаѓаат на површина, исто и длабоко скриени/потиснати ствари(колективно/поединечно). И секс/разговори секако.
Џабе,оваа е ко Дедо Мраз и низ оџак влегува. She means business. Иначе еве https://www.timeanddate.com/eclipse/lunar/2022-may-16
Баш од оваа причина имам прекинато многу пријателства и со другари што сме се знаеле цел живот. И не преовеличуваш, треба да се има граница и осет.