јас го избегнав тоа шајзе зурли тапани, ама сеа ко ќе помислам, после се, еве иам дечко. и тој сака свадба со сите марифети... одма ќе раскинуем
Бегам подалеку од луѓе што носат најскапа облека, имаат неколку коли, секој втор ден во кафани ама секој втор муабет им е дека немаат пари. Мислам вие трошете си како сакате, ама жити све бидете реални.
Некако во последно време сите ликови што ги гледам на фејзбук и инстаграм ме прават да ги мразам ....освен на тикток и на форумов секогаш ми е поопуштено.. незнам дали е до анонимноста или не
Повеќето вака размислуваат, јас се осеќам како изрод исто дека сакам премногу тоа и тапани и зурли, па ако може и јас да се качам на тапанот. Сакам народни песни и патриотски иако не се на свадба ама ќеф ми се Сакам и забавно и диџеј и се да имам на свадба и караокеее
Имав сообраќајка совозач бев, во мене се удри мотор, среќа раката ја тргнав навреме за дел од секундата (изваена ми беше од прозор на возилото, никогаш повеќе).
Аии како се лигават овие во idjshow. Сите се срциња и мачиња. Дали ја не сум од овој свет или они се ептен лицермерни?
И јас ја сликав, преубава е. Бтв, за другиот муабет, јас мнооогу радо би шетала со тие пари за свадба што треба да бидат. Многу поубаво искуство и повеќе спомени отколку опа иха еден ден. На сите свадби кои сум била досега, освен една, биле типични македонски свадби. На таа едната ми беше многу интересно бидејќи повеќето од свадбата имаше забавна музика, а не само со ора од утро до вечер. Weddings are overrated, just buy me plane tickets.
Колку треба да не се почитуваш себе си за дечко ти да те извара со машко, и после тоа да му простиш и да останеш трудна од истиот човек. Случкава е реална.