Некој ако сака да те испрска ќе те испрска намерно, џамбе и камења и све. На крај може и будала да те направи и оштета да му плаќаш.
Само сакав да се осетам како дете на 26. На сериозна нота, треба да негуваме и емоционални потреби и „детето во себе“ дур паралелно се оди кон критичко размислување и поголема свесност и зрелост. Али то не ми беше воопшто поентата овај пат. I'm just shit talking.
Посебен левел на бештија у мене се буди кога ќе ми пише некој токмак кој е женет. Па уште коа ќе видам каква лепотица е сопругата ми доаѓа да земам и да го треснам од земја. Глупи сте ко кур, премии жени имате и пак не си ги цените, ебате тоа глупердите ебате. Ајт.
Дека од 1ви мај започнав со полна пареа и еве го 1ви јуни чука на врата, а јас се чувствувам како да не сум дала 100%.
СДК Ако е можно ништо да не кажам и клучот од станот да си го голтнам. Ама до кога вака? И што да правам не знам ни сама. Не знам ни што сакам. Знам дека морам да се социјализирам ама не сакам. Али то е живот. И болка и среќа може иста личност да ти даде. Тераш даље е клучот изгледа.
Чуден ми е животов. Не очекував нешто вакво од него. И сега не знам како. Не знам ни што. Кој правец да го фатам. Не знам дали ни е баш исти и дали можеш скроз да ме разбереш.. Ги склопувам коцките и кога сфаќам тогаш ми е неверојатно. Дали е некоја космичка игра или мојата наивност е проблем, не знам..
Нешто ме фаќа несоница. Ништо не ми иде од рака. Се осеќам ко нагазна мина, а ни во ПМС не сум. Преку глава ми е од луѓе и од жени. Не могу више. Сакам на некоја плажа да си уживам и да да пијам мартини. Имам пари, нема со кого да ги трошам. Сама си легни, сама стани. Катастрофално...
Same sister, same. Не памтам кога последен пат сум заспала пред 2, а у 7 станувам секој ден. А плажата ми е далеку, дури у Септември ако земам одмор пошто ќе окапам на работа цело лето.
Треба да ја довршам семинарската, имам рок до вечер а времево топ ... Не знајте како не ми се пишува, нешто и не се чувствувам денес како што треба. Цела ноќ го поминав во вц може некој вирус нешто..
Денес не ми се сите коцки на број..па ако има некој заинтересиран за фајт, фајт, бум трас, нека ми пише во пп.....ко преживи, причаче
Станувам во 4 часот,легнувам 9-10 навечер. Плажата ми е преку улица ја немам видено,ни допрено,ни легнато. А секој ден ја гледам. Па сега видете си. Времево пекол,30+ степени. Ни плажа видов, ни море гушнав.
Колку ме вади од такт кога ќе прочитам како некој се изразува на кирилично писмо користејќи англиски зборови. И ја сум гилти од ова ама ми биде очи кога и да видам вакво нешто. "Хај" "Саунд" "Инста рилс" Доста.