И за тие пишливи 5000 денари треба да искинат 2 пара железни чевли од одење по институции за да ги добијат....
Најсериозно. Неколку души во последно време вака се изразија. Мислам I get it, сакаат фенси називи ама сепак...
Предложете некој добар шминколог, на свадба сум сабота ама да е добар, значи да е доктор по шминкологија, не бирам сешто.
Женски значи увек, увек! Кога треба да излезете некаде скоцкајте се затоа што не знаете кој може да ве сретне случајно. Баш кога највеќе ве мрзи да се средите средете се! Јас вчера се уверив у ова. И арно средена бев.
Ne mozi da stani normalno odenjeto na psiholog. Ne mozi. A mozi taka poremeteni osobi da setaat slobodno i da bidi se ok. Dijazepami nema da ja resat rabotata. Ama pak '' shto ke recat drugite'' deka odis na psiholog e pobitno. Oti sme dno dna od narod.
Ако не можеш да отвориш шише или тегла што сам го имаш затворено, дали си многу силен или многу слаб?
Дечко ми ме запозна во два броја поголеми пижами и ме покани на кафе наредниот ден. До ден денеска се зезаме дека сигурно портокаловите пижами биле пресудни. Безразлика како сте облечени и како сте средени, најубавиот впечаток секогаш ќе бидете вие, вашата насмевка и вашата душа.
Каде запознавате дечковци во пижами? Исто така потпрашање ние што спиеме без пижами дали тоа ќе има удел во впечатокот?
Зошто ми се чини ко да изумира форумов? Одамна сум член, иако од скоро активен, ве читав и порано. И многу повеќе дискусии, расправии, дебатирање имаше. Сега на прсти се бројат активни членови, се друго е за да праша нешто конкретно.
Да и јас мислам така. Јас од 2015 сум тука и многу членови се изгубија. Јас не ни пишувам толку многу повеќе читам само. Некако самиот форум си го губи сјајот. Баш како што викаш на прсти да ги наброиш тие што стално пишуваат.
Некако во сета таа гужва сношти ми текна да се освежам со ладна кока кола па направив една слика од блиску. Колку уметност има во коцките мраз..
Многу ми е криво за неправдата нанесена врз тебе.... Од нас трите ти си деградирана не само во пари, ами и во секој поглед. Еве, си дојдов дома и пак на тебе мислам, на огорченоста, немоќта, тагата во очите... Зар воопшто не се цени квалитетен, чесен работник, не се цени и наградува неговиот придонес во институцијата и општеството? Зар заборавивме на поствоените интелектуалци кои беа основна движечка сила на развојот во земјава? Вакви луѓе како тебе ја основаа земјава, а денешниве на власт ја уништуваат полека, полека... Ним не им треба интелект, потребна им е само послушност без дополнителни прашања...
Па си има процедури. Прво, добра бајачка. Додека сте пресни да ви избае за уроци, упла и секаков вид магии. Потоа, да си разменете врска бовчи. Може да му ставиш колонска вода и така. Потоа, на идна свекрвче да и се прикажеш во сон пред да се запознаете. И тоа во многу убаво светло, прикажи и се како Св.Петка ако ме прашуваш мене. И на крај, злато секако за дечкото. Најразумно е злато од 150€ па нагоре. Good luck Спојлер Мала шала