Нека не лажат дека нема муви. Кај мене секој ден влегуваат во соба по 4-5 и си се вртат во круг. Ама овие не досаѓаат туку само така си се вртат и после ги снемува. Не знам што муви се зашто ги немало до сега вакви…
Јас за овој не мора да сакам никакви бубачки. За следниот ќе видам, здравје Иначе ми текнало за мрежа ама сигурно не било во прв план.. Тоа е добра опција.
Мрежа е прво што се мести во стан, добро можда после корнизи. Во стан без мрежа не се вселувам. Арно ме потсетивте, и за на одмор да си земам, од тие со леплива трака
Мојата и е гајле за се. Освен кога и се јаде само тогаш досаѓа. И ќе се мота низ нозе додека не и дадеш.
Врвот на моето НЕ замарање со " здрава храна" беше кога прочитав од ВЕГАНКА дека голем дел од тие ВЕГАН производи што се продаваат во маркетите , уствари не се веган . Она што не е веганско , се крие во шифрирана форма ( не можам да го најдам видеото , но беше насловено нешто вака Vegan food that is not vegan at all ) и баш имаше нагласено девојката која шифра точно се користи за piggy . Не верувам ни во ГМО free . Ќе верувам кога во викендица ќе одгледувам домати и краставици сама . Тогаш ќе знам што се сум користела и како се одгледувани . Се додека купувам во маркет / пазар и било каде на друго место , не верувам дека е здраво , органско и ГМО free . Не осудувам никој кој е веган , или кој се труди и сака да јаде здраво и органско , како ви е убаво така правите , само не бидете лековерни , затоа што многу работи се прикриени со шифри , а ние не сме свесни за тоа .
Кај мене од лани почнаа вакви да идат. И јас им се чудам на вртењето во круг. Ќе да е некој нов вид. И ако ми се во сите соби прозорците отворени (а овај период од годината обично ми се) во секоја соба имам по неколку што вртат на сред соба. Навечер се разидува друштвото.
Да да и на тоа мислев . Имам јас семе старо поколенија , од баба ми што сеела , сега мајка ми сее и секоја година си остава за следната .
Срце ме стегна кога дознав дека Пике и Шакира се разделуваат... Како ли ќе заспијам, баш ми се совршен пар.
Ќе се надоврзам на муабетот поназад. Оправдување со "и онака загадено е, воздухот ваков, почвата таква, водата од чешми што ја пиеме онаква..." за некоја лоша навика или порок ми е неприфатливо. Што ако. Гледај да живееш здраво, храни се здраво, имај здрави навики, услуга за себе е. Сакав да кажам и за тоа @kikkki што напишала, криво ми е како за близок. И еден "најјак" коментар што прочитав, ќе го објавев со име и презиме авторот ама не можам да го најдам сега: "Барем со жена го фатила, проблем ќе беше ако бил со маж"
Ви љубоморам на тие што пеете додека се туширате. Јас ако немам некои deep конверзации сам со себе, ми текнуваат најрандом работи ко Бирократ. И сега цело туширање се мислев што беше Бирократ, каде беше и како изгледаше и одвај чекав да излезам за да го гуглам. Испадна дека било кафич на кеј каде што сум бил ко еднаш во средно.
For your eyes only, I show you my heart For when you're lonely and forget who you are I'm missing half of me when we're apart Now you know me, for your eyes only For your eyes only
Заради тоа што кога ја постирав песната Кокуз на Фемина, го зареков цел свет дека ќе има светска криза, сега другата песна ќе ја ставам во спојлер кој гласи «Не дај Боже». Спојлер: Не дај Боже Живимо од секирације. Ако Украина нема да се предава, сите ќе тркнеме така, како оние од спотот, по зејтин и храна и тоалетна. Ауу... Да чукнам во дрво трипати. Скраја било.