Лајкот за поддршка . Кога една врата се затвора, друга се отвора. Ти следат поубави работи во животот.
Веќе ми е се собрано. Чувствувам дека моето семејно гнездо полека се распаѓа. Цел живот сум споредувана со други деца подобри од мене и сум била обвинувана дека поради мене дома се расправаат. Никогаш не сум имала морална и финансиска поддршка. Цел студентски живот сама истуркав работејќи повеќе студентски работи. Никогаш не добив ни едно Браво од дома дека дипломирав, бев најдобар студент и добив стипендија од неколку илјади евра. Финансиски сум помагала дома за се во време кога имав добри примања и стипендија. Работев 1 година по 12 саати за да се запишам на втор факултет. Моментално не работам и секоја пара ми е подговорена, иако тие пари сама сум ги заработила. За 1 месец ќе дипломирам по втор пат, моите не сакаат да дојдат со мене кога ќе бранам дипломска, "голема работа, мислиш кој знае што си постигнала". Едвај чекам да се вработам и да си заминам од дома. Чувствувам дека сум вишок во своето семејство, време е да заминам и да го пронајдам својот мир.
Не е твоја вина што се огорчени. Гледај си го својот живот а ова само нека ти е репер што не треба утре да бидеш...
Сирото девојче се мачи оти државата го нема лекот кој ѝ е потребен оти надлежните матат со тендерите. Е***е здравството и алчните и себичните говеда.
И јас може ли да дојдам? Имам репертоар со нови песни само за овие прилики. @Bezimenka90 и @Anabelle.Amorette знаат.
Имав надеж дека пак ќе се појави ама веќе два и пол месеци после секое пазарење го нема милото дебелко маче пред маркетот да ми пријде за галкање Дури мислам ме препознаваше оти од сите купувачи, доаѓаше баш до мене да мјаучи. Позитива на денот ми беше, душиче
Јас мртва сериозна сум, кога некој поминува низ break up, тука треба да се другарките од фемина да помогнат. Која со алкохол, која со мандолина, која со канцероген хумор како мојот... е хе хе
Ви го давам комшијата за без пари да ви свири. Аман земете го оти јас ќе го задавам ако продолжи да свири.