Исто …. И јас како мала многу сакав да бидам црна како еурокрем ама сега си го сакам овај тен и се трудам да се заштитам колку што можам повеќе смешни ми се тие кои се пржат на сонце цел ден за да имаат чоколаден тен
Како да привлечеш внимание во канцеларија? Видео кол со жената и детето секоја вечер пола саат пред заминување. И демек као видете ме и чудете се, па ајде камерата накај сите. Што се не се способни луѓето
Страшно, не ми се верува дури.... Сега се паднати сите мерки секаде, А со ПЦР? И од каде информацијата? Ова е претходно: Нова регулатива за влез во Германија од 1 јуни до 31 август - за македонските државјани остануваат во сила ограничувањата за влез за невакцинирани (mfa.gov.mk) И ова е последно: Од 11 јуни привремено укинати сите ограничувања за влез во Германија (mfa.gov.mk) Се надевам дека ќе ти се најде и дека не доцнам премногу
Во глава ми се мота работа и живот во странство, по можност Италија. Маж има бг пасош, занает, ама немаме храброст и решителност. А сакам да пробаме, да ризикуваме, да излеземе од комфорт зоната. Кој ризикува тој добива. Ама овде ни е сѐ, овде ни се сите. Не знам што понатаму
И забавата може да започне Море, сонце, плажа и мн. коктели Кој вели дека летото не може да минува убаво и дека не чини, а?
Луѓе мили и драги вртам по тиктоков цело сабајле за да се опуштам ама џабе, грчеви во стомакот пуштени на најјако, нагони на повраќање, милион пати одење во тоалет, не можам да седам мирна катастрофа. Уште 20 минути до почеток на усен испит ќе ме фати трема ќе се изглупирам офф дај веќе нека поминит
Зошто приоритетните упати ги викаат приоритетни кога не те третираат приоритетно? Треба да ги викаат "Ако_имаш_среќа_после_пола_ден_поминат_во_чекање_некој_ќе_те_прегледа" или нешто слично.
Најубав живот е приватен живот, а не на секој да му е на изволте на социјални мрежи тоа со кого си, каде си, што правиш. Кој треба да знае, ќе знае и ќе биде во тек со она најважното.
Да името им е несреќно избрано, приоритетни. Иако е упат според кој ќе те прими докторот дента кога си закажана како приоритетна, ама откако ќе помине редот на сите пациенти кои дента имаат закажан редовен термин. Обично со овие упати редот ќе ти дојде по 12 или 13 часот, зависи колку имало редовно закажани дента и колку дошле на прегледот.
Се прашувам дали бурекот ќе стигне до 100ден? Шок ме удри денес кога продавачката ми рече 70ден, мислев шала некоја е Човек да не знае дали е поголем криминал 1.800 со скенирање 200 сметки или буреков
Шо не ме тагна, жити се'? Многу без веза е ко ќе префрлате кавги од една тема, во друга, па уште 'тајно'