Кога последен пат ве почастиле со фразава? - Маци, нешо си ми разубавена периодов. Кога те видов последен пат пред некој месец послаба си мислев јадеш ли нешто во животот. Вашиот mood in nutshell и проработува одбранбениот механизам: - Нееее, баш сум ослабната периодов! Така ти се чини.
Сакате јас од странство да ви пратам? Ох не може да се скенираат тие, ама може и за понудава што ја дадов ќе ме обвинат за криминал Некои смешки живот ми продолжуваат, се засркнувам од смеење, а чак што и немам дочитано што се се изнапишало во таа тема. Ама ручек време па се нема време
Ах бе тригераши, на твитер ќе проспериравте. Сакам да кажам дека конечно скоро сегде шо редовно читам - дочитав. Џизс.
Какви глупости трпи форумов, Божејјјј, слатко бебе Џизс, да имаше емотиконче шо се крсти сега е мигот за него
Или едноставно свесна сум дека лажат да се најдат во муабет пошто имам огледало Јас се поправив и најмалце три жени ми рекоа дека сум ослабена. Не ми е јасно
На близок човек, му спомнав за мојата болка, иако поминала 4 години од смртта на вујко ми. Наместо емпатија, добив. 'Еми, 4 години поминале, зошто да плачеш, не вреди' Сега сум пишман шо кажав.
Никогаш односи со луѓе не темелам на овој/оваа ми е родител/брат/сестра/другар/партнер/свекрва/вујко/додај по желба. Со секого сум на принцип - како ти со мене, така јас со тебе. Нормално дека према партнер и родител понаку се однесувам ама збориме за почит и предрасуди. Ни родител мора да го сакам најмногу зашто е тоа, ни свекрвата да ја мразам зашто е тоа. И камо повеќето луѓе да применуваат ваков принцип наместо под дифолт да очекуваат почит зашто носат некој епитет.
Ако си сигурен дека добро постапуваш и добро размислуваш за БИЛО ШТО у животот, не може да те вреѓаат туѓи спротивни размислувања. Ако те вреѓаат, не си сигурен у тоа што го правиш/мислиш, имаш двоуми дека грешиш и тие се у право.
Ako te nekoj pobara na tel,e ili da te prasa kako si ili mu trebas nesto,a ne ne krevas i pises poraka ej kazi....so da ti kazam objasni mi? Ako nemozam da zboram ke napisam poraka deka sum vo guzva ili bilo sto,a ne ej kazi mnogu glup narod ima....posle ke ti vika se promeni nema te ovo ono pa ete.sto da me ima
Во потполно право си, ама и не си. Не си гледано од аспект кога имаш личности кои константно изводат дека имате спротивни размислувања, онака ради ремет, е сега не те нервираат, ама поточен термин е те иритираат. Кога отстранив од круг на познаници некои такви полесно дишам. Едноставно немам потреба да се иритирам од личности полни со комплекси и лични фрустрации.
Само во Маќедонија, инспекција од Фонд за здравство има предност пред пациентите. И само кај нас шефот не може да ти најде замена кога си болен, освен ако си одиш од работа. Отворено боледување, е пекол за секој шеф. Со стомачен вирус бе те бараат да одиш на работа. Ова еднаш го кркав, вака со мене повеќе никогаш. Ти му кажуваш морам итно да си одам, на сред работа ме фати дијареа, ми гори желудник, повраќање, а тие денеска ме немало на работа. Претходно, им беше кажано дека ќе отворам боледување со вчерашен датум. И зошто пред 4 саати не биле известени дека нема да идам на работа. Мислам дека нема да се опрајме никогаш.