Што може да земам за вртоглавица? Цел ден ми е лошо и сум под стрес. Спана сум ептен малку, а вечер морам да учам и утре да станам рано полагам. Немам концентрација, не можам да се средам.
Незнам дали некој може повеќе пати од мене да се предомисли, пред некој саат се одлучив се запишувам на архитектурата, после ми текна не има тоа приемен несакам тоа сакам градежен, да најубава градежен, читам сега мислење тука на членка за ветеринарна медицина и викам не ја ветеринарна ќе се запишам, за две мин а зошто не криминалистика од секогаш сакам да истражувам ама од секогаш сакам и ветеринарна, а градежен нели уште пред да запишам средно тоа реков дека ќе запишам. Јас никогаш нема да се одлучам што да се запишам и на крај ќе запишам тоа прво што ќе ми падне во очи.
Хм. Ако те влечат толку работи, стави приоритет на просперитет. Сепак многу време и куп финансии ќе ти отидат за да биде таква одлука. Но, опциите тинсе супер, што и да избереш, ако те интересира, нема да згрешиш.
И 100 години да напрам пак ми е страв сама дома. Па како за инает надвор си врни, прво немав интернет, а после и струја - секогаш! Зајакот го шетам со мене, дека многу храбро животинче е, па ќе ме чува. Чекам да се раздени.
Баш беше убаво за спиење на дождов, само блазе си им на тие што не требаше да станат во 6-7 сабајле. Перфекција е времево за спиење, но обврските чекаат.
Кога сме кај женското репродуктивно здравје како да разбере човек тоа што вашите мажи не дозволуваат да посетите маж - гинеколог. Па пичка му мајчина 21 век сме а они мислат дека златните путки на жените нивни не треба да ги види маж доктор.
Може самите не сакаат да идат. Јас послободно би се осеќала пред жена. Требаше еднаш екг да ми прават и побарав жена да ми го прави.