Јас кога имав 2 профила (одамна), ме открија пошто по грешка наместо од вториот профил, одговорив на членка од првиот и многу неповрзано беше. И се осеќав многу глупо.
Се е можно љубави, може и поклончиња ќе фрштат она ова. Се мислам дали од едниот се машко од другиот женско, ќе падне дејт а може и секс и љубов. Ау брате. Тоа се е одлепено.
За жал повеќе од пола што стануваат доктори тоа го прават заради титулата зашто им дава чувство на моќ и респект во општеството, а не дека нешто многу ја сакаат професијата и се хумани.
Со душа чекам да помине тешкава неделава, се напнато, во некое очекување, од ништо нешто и на работа се од лудо полудо, од 15 ти на одмор идам во природа кај баба ми до крај на одмор и телефон ќе фрлам и се, сакам мир!!!
Луѓе. Пазете како се качувате у бус, пазете на ранци, ташни, телефони. На рекорд денеска, висок дечко 180, 40-45г, темен тен плава маица и фармерки со него сива мала ќесичка. Женава свртена со грб. Овој демек се качува позади нејзе полека ранецот и го отвараше, среќа го примети. После тоа мене ми се закачи. Јас ставам тел у џеб и бегам меѓу луѓе он по мене, срцето 220 ми чукаше. Ми вика многу жешко колку е саат. Ја бегам пак. После тоа у 33 се качи.
Ццц фала ти што сподели јас често се движам низ рекорд, какви будали, треба и на сенката да пазиме уште малце
Доколку планирате да менувате долари за денари, денес е идеално. Денес, после цели 20 години за 1 евро ќе добиете 1 американски долар. Затоа, сега е време да смените долари за денари и да добиете повеќе, или да ги сменете за евра - некоиј начин на сигурност доколку падне ќе добиете. Следете ме за повеќе финансиски совети.
Еден позитивен потсетник, затоа што бајаги различни мислења има на форумов и на крајот на денот се е само перспектива.