Треба да ги познаваш сите за да можеш да коментираш за сите. А, штом не ги познаваш сите, не можеш и не смееш да ги етикетираш сите како такви.
Не е точно. Ослободен е. Македонец да пишуваше за браќата бугари така, ќе си го добиеше. Ама вака ...
It's almost like ни јас, ни членката што ја започна дискусијава не зборевме општо за протести, кои првично јас ги подржував, се додека не почнаа да се гаѓаат со цигли и да изиграваат глупости. И дадов пример и за утакмици, дека таму особено се случува насилство во име на љубов на државата, се тоа спроведувано од мажи и никој нормален не треба да е за насилство. Признај си на себе дека не читаш што сакаме да кажеме туку веднаш се осеќаш како статусот патриотка да ти е нападнат ххххх. Зошто мислиш дека ме боли куров за членови од моја фамилија кои се некултурни и сељаци, па и сељанки и мислиш дека ги почитувам и сакам? Како се закопувам? За разлика од вас, ја никого не почитувам безусловно, ни мојата фамилија, ни мојата држава. (ама тоа е друга тема)
Воопшто не ми е јасно зошто луѓето на протест ги споредувате со насилници Едно е политика а друго е насилство, нема зошто да се мешаат овие два поима!!Доколку некој не ги поддржува нема зошто да коментира и да се меша кој, зошто и дали излегол на протест, нивна работа си е тоа
Сосема иста раја на луѓе, егоистични одвратни мажиња кои немаат попаметна работа. Исто како и Албанецот националист кој посакува сите ние да изумреме. Никогаш нема да поддржам таков став, не може да се реши никаков проблем со враќање со иста мера, затоа што тоа те прави ист како Бугаринот што го кажал тоа.
Епа тогаш зашо те боли кур за мажите шо искачаат на протести? Тоа што немаш почит, тешко на тие околу тебе..
Збориме за мажи Македонци кои го зборат истото за други нации и се однесуваат насилно во име на љубов за државата?
Јас: Мнозинството од мажите на протестот кои се насилници што ги започнуваат немирите и кои се некултурно дерат и пцујат во име на државата се истите оние кои се такви и во секојдневниот живот спрема било што и ни ја уништуваат државата. Вие: Ама не се сите патриоти такви!!!!!!!!!!!! Значи ве молам не читајте тоа што ви одговара.
Што е разлика од Маж Македонец и Жена Македонка? Значи културен образовен човек, вработен, сталожен, со фамилија треба да ја мрази Македонија и да ја плука за вакви како тебе да не помислат дека е силувач и насилник.
Разликата е што не зборам за мажи од Македонија кои се патриоти општо туку за мажи од Македонија кои се агресивни патриоти, а уствари се гној на Македонија. Веќе не се повторувам.
Со "глупа" може да се обраќаш кај тебе дома или сама за себе да си го задржиш тоа бидејќи ти си таа што генерализира и тупи со лажни статистички податоци. Прочитај, едуцирај се. Просветли се, тргни ја таа омраза од себе. Позитивност ти фали во животот