Хороскоп од типот дневен, месечен, годишен... не. Ама лична натална карта- Да, апсолутно. Тоа не е бајач што ти кажува што ќе ти се случи, туку кога патот ти е полесен за одредени ствари..
Дали имаш некои добри веб страни, јутубери, книги, било што како помош за читање на натална карта или не знаеш ништо конкретно?
Не пратам тоа Срцке. Правам натална задњиве 15 год. имам кај неколкумина правено и дефинитивно Александар Јанковиќ е најдобар
Ова со Градски парк ќе имав разбирање ако одговорот беше дека го прават попристапен за луѓе со инвалидски колички. А за другово...не. Добро, нели веќе има доволно патеки за градски точаци и колички и високи штикли низ паркот? Мислам и на Водно не можеш со градски точак па ај да бетонираме цела планина ебате.
Луѓето често велат дека мотивацијата не трае долго, но не трае ни туширањето, па затоа се препорачува да се практикува секој ден.
Јас не носам xl, ама не ми е јасно зашто мора вака да се понижуваат тие што носат поголеми броеви, демек ова нешто смешно треба да биде или како? И xs е како за деца па не гледам некој да понижува луѓе со малце кг, многу почнаа да се понижуваат луѓе со вишок кг. Срамота, без разлика на каков начин е тоа кажано.
Денес среде ноќ се разбудив од сон со плачење. Го сонував него, го прашував зошто ме остави и плачев, и со плачење се разбудив самата. Иако во живо во најголем дел се помирив и не мислам многу на тоа веќе, во потсвеста очигледно не ми е преболено баш. И денес цел ден сум како шлакната ради тоа, до степен што почнав да се прашувам дали е добар. Like, pull yourself together stupid.
Луѓе прекинуваат врски и бракови ради секакви причини ко - свекрвата се замешала, не пишувале доволно на социјални мрежи, немал кола, закаснил на дејт (а се 10 години заедно), ставил повеќе сол во јадењето. Секогаш учиме девојки да се ценат себеси, да не се губат себеси во врската, да не исполнуваат желби на момакот во врска. Meanwhile им велиме на истите девојки дека најбитно е да го задоволат сексуално партнерот оти иначе се себични. Оти да, на толку табуа и деградирања и слат шејминг што го трпат, најбитно е он да е задоволен.
https://vm.tiktok.com/ZMN4nB34f/?k=1 Камо да можевме да постираме видеа тука, anyway, ова се скроз размислувања на некои членки.