Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.862
    Допаѓања:
    23.747
    Жан Митревска потреба да бидеш величан, арно му стои академик во името.

2. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.427
    Ни пет минути ли немаше да одвоиш?
    Actually цел ден имав, во кој одбрав со ништо да не се замарам, затоа што доволно burn out имав од обврските претходно.

На Осе, ElenaOfRivendell, GirlRose и 10 други им се допаѓа ова.
  3. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.857
    Допаѓања:
    41.165
    Мене многу ме нервира кога луѓето се entitled да си заклучат дека само зашто имаш слободно време задолжен си да им го посветиш. :D

На ElenaOfRivendell, lovemme, Ketchup и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.908
    Допаѓања:
    23.747
    А ова за секој важи или?
    И за партнер, другари?:D

5. pdb123

pdb123 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    1.448
    Допаѓања:
    5.900
    Чија беше идејата да се стеснат отворите на чашките за урина, немаме сите пениси и прегледност за да центрираме толку точно :emo:

6. The Last Pharaoh

The Last Pharaoh Активен член

Се зачлени на:
    15 јули 2022
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    184
    Не си задоллжен секако но ако некој ми значи ќе одвојам време макар и да сум не знам колку зафатена

7. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    17.045
    Допаѓања:
    130.985
    Го разбирам @Ketchup.
    И burnout моменти се човечки.Живеме во стресно време.
    Немаме сите јаки нерви.Ни треба одмор, време за себе.
    Колку и да двојам време за некој, не можам секогаш.Не можам дури и да немам обврски.
    Има денови кога можам да го поднесам само мачорот. :D

На Ketchup му/ѝ се допаѓа ова.
  8. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    53.475
    Со години сакав да се иселиме од оваа куќа, да направиме нова по мој вкус. Оваа иако е многу голема и убава локациски ама ич не ја сакав и со години се карав со маж ми за неа. Голема тешка и скапа за одржување.
    По полека низ годините ја средував по мој вкус, едноставно се навикнав на неа. Сега скроз случано дојдоа луѓе заинтересирани да ја купат.. и тоа два пати доаѓаат:sweat: Не дека не, сакам сеуште да се иселиме но толку спомени имам во неа.. Плус тоа каде? Во стан не ми се живее, плацеви има само на периферија на Скопје.. Нит таму ни таму сум:|
    Уште еднаш се оствари моето” Пази што посакуваш може и да ти се оствари”
    ..

На riba79, buba4e89, minne992 и 6 други им се допаѓа ова.
  9. SofiMar_

SofiMar_ Форумски идол

Се зачлени на:
    5 октомври 2016
    Пораки:
    2.552
    Допаѓања:
    66.867
    Во продавница дури разгледував телефонот ми падна врз голем порцелански сад што стоеше најдолу на рафт и му се скрши капакот. :sweat: Ок си реков, ќе го платам и ќе си го земам може да се користи и без капак. Одам на каса и се извинувам на касиерката дека го скршив и и кажувам дека ќе го платам. Го зема да ми го стави во кеса и и паѓа на под, парчиња се разлетаа на сите страни. Е сега не мора да го платиш вели и се изнасмеавме. Не беше баш ефтин па ми олесна. :lol:

На Осе, franca, Esmeralda-MD и 15 други им се допаѓа ова.
  10. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.908
    Допаѓања:
    23.747
    Во ждм група на фејсбук, самохрана мајка бара евтин смештај во Охрид или некој да ѝ излезе во пресрет зашто сакала да го однесе детето на одмор таму.
    И во коментари читаш некои искомплексирани створења дека не морала да го носи чим нема пари, дека они никогаш не биле однесени на одмор како деца и дека децата кои не оделе на одмор повеќе успевале во животот.
    Ебати човечноста што ја имаме ебати ако одење на одмор до ебениот Охрид за дете го сметаме за расфрлање и луксуз.

Последна измена: 30 јули 2022
    На tamche995, Hellobeautiful, Osogovski. и 18 други им се допаѓа ова.
  11. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.862
    Допаѓања:
    23.747
    За жал некои генерации се учени дека животот не е за уживање и доколку се мачиш, трпиш, работиш си на некој повисок морален степен. Ми се превртува стомакот кога ќе слушнам вакви муабети, затоа што ако животот не е за уживање еве не знам за што е.

Зошто едно дете да не иде на одмор. Впг да чува.

На MeowMeow, christinnn, SofiMar_ и 2 други им се допаѓа ова.
  12. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.520
    Допаѓања:
    5.797
    Чувството кога ќе се изгубиш тотално во проект/работа што ја сакаш, губиш претстава за време, Сонце изгрева, Сонце заоѓа, ти во елемент и зона...
    955e0456d092557bb76f6516768420a7.gif

На poenta, carangigia, MeowMeow и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    6.404
    Не знам или не можам да го разберам начинот на којшто еден човек гледа на друг кој е поразличен од него.
    Зашто правиш да се осеќа непријатно?
    Пред месец дена чекам во МТВ да се сликам за пасош, имаше гужва, пред мене имаше семејство со 5 годишно дете, а до мене стоеше црнец, висок, симпатичен дечко од Америка. И на детево досадно му беше да чека изгледа и го закачаше црнецов, му се смешка, го гледа, се вртка околу него, го фаќа за рака, овој му враќа со шиииироока насмевка, мајкава на детево наеднаш го грабнува, трга на страна и му вика: " Неее, какано е тоа" :shake: детево само ја погледна и пак околу дечково си игра, и татко му му се пушта сега: " НЕ! Престани да го допираш, какан е тој, црн, оди кај мајка ти да ти ги избрише рачињата" ..:devil:(facepalm)

На devito, Maca Macka, MeowMeow и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.251
    Допаѓања:
    57.587
    Не можам да сфатам како некои луѓе немаат респект за туѓо време, ако знаат дека некој ги чека и/или сте се договориле за нешто ама ги нема.
    Барем кажи ако ти излегло нешто поитно меѓувреме ќе разберам сосема, не мора ни да кажиш што, само премногу е некултурно да не враќаш цел ден на пораки.

На flower30, -црноока-, sweet_angel и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.035
    Допаѓања:
    11.161
    Сите заат дека не користам социјални мрежи ( фејсбукот ми е само за честитање родендени и празници инаку не сум активна таму )

Ама затоа сум ПРЕТЕРАНО ОПСЕДНАТА со Youtube

Па да пишам еден пост за дел од моите омилени Јутубери кои ги следам . ( на 40 души им ги гледам сите по ред клипови и се ново што ќе постираат, ама ќе ги издвојам топ 5 )

1. MrBeast - 100 милиони subscribers :party: , браво фавориту :*:

2. Не знам дали го гледавте клипот од мајка и на Кика која почина, добро е што си кажа жената за да им ги затвори устите на сите што јадеа лајна против Baka Prase , знаев дека не е крив он, исто фаворит мој од Youtube :*: Baka Prase институцијо :*:

3. Alfons , исто фаворитот мој :*: растура со нови хитчиња . Ставил и нова песна вчера, ама летово ја издвојувам сепак неговата песна Ice cream

4. Jin and Juice , штета што ќе се разведуваат , ќе продолжам да им го следам каналот , иако последниве месеци ко тужи баби само си ја префрлаат топката еден со друг откако Myungjin се врати назад во Кореја

5. Морам да ја пишам Наташа ( каналот NB couple ) , ептен ме расположи со клипот со свадбата кај што биле со мажот и , омилен интернационален пар ми се и двајцата :*:

Исто дел од листата кои нон стоп ги гледам : Simi, Ruri Ohama, Jonna Jinton , Farina Jo, Megan Moon, Losmi Panda и другиииии да не ги редам.

И затоа ко ме нема на Фемина форум , значи сум се опседнала на Youtube.

Денес демек викенд шема , излеговме со маж ми во град и заврна , ептен депресивно надвор , темно , па ај назад дома.

Ај да читкам сега дали има нешто ново по темиве оти не сум у тек 8-|

На Arjanit2021 и buba4e89 им се допаѓа ова.
  16. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.862
    Допаѓања:
    23.747
    Се прашувам колку од вас знаат дека за профилна имам уметничка анатомија на цицка со млечни жлезди и се, а не рендом калеидоскоп. :D

На SofiMar_, Angie1432, Anah и 3 други им се допаѓа ова.
  17. devito

devito Активен член

Се зачлени на:
    13 јули 2022
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    218
    Jas ja gledam slikava i vrska neam so e
    Sega znam ]:)

18. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.290
    Допаѓања:
    226.848
    Се испобањавме, фативме боја уште, сега eat pray love го чекам.
    Дождов е посебна приказна за себе... ама ако. Ретрограден Јупитер ако не те врати назад во спомени онда нема кој.

На Srckata28 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.424
    Допаѓања:
    16.856
    Аман не ги терајте мажите да ви бидат партнери за тој ГЛУП СВАДБЕН ТАНЦ.
    Сега видов еден, загреота, здрвен игра, се плаши да не ја пушти невеста надолу....
    Маженца и вас не ви е лесно....

Се надевам дека нема да ме прифатат будалите и мене па и јас да го терам со танци и разни глупости.

На kelly.r му/ѝ се допаѓа ова.
  20. LittleZuzu

LittleZuzu Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2022
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    280
    Сите ми викаат дека преубаво ми мириса косата, сакам да го осетам тој мирис
    П.с го немам изгубено мирисот, само кога ке ја помирисам косата воопшто на ништо не ми мириса
    *А и да напоменам дека ја мијам со шампон од лук, зарем навистина толку убаво мириса?? :^)

На -црноока- и GirlLove им се допаѓа ова.