Denes mu pisam na eden so muabeti vamu tamu. Imal prijatelki so koi razgovaral na knizevni temi i ne mozel so zena. Ojjjj суџбино moja. Sve talenti do talenti
Почни со еден стих и потоа само ќе ти оди и пиши се што ти текнува после ќе видиш што е добро а што не
Цели 11 години од овој летен хит, остарев ЛЕЛЕ па кога ќе ги видам текстовите на песните од тоа време, ама ок Flo Rida беше врв со Whistle Touch my body, dance with me Live with passion, hold me tight Kiss me now, turn off the light
Кога ќе слушнам песни што беа хит летно време пред 10тина години, се чудам кога летна времево. Вака со песнава ми е. Цели 12, скоро 13 години...
Најмногу се смеам кога ќе го прочитам текстот убаво толку многу се занесував по тие песни од Flo Rida и Pit Bull што едвај чекав да поминат 5-6 години па да излегувам во диско и да играм на тие песни многу високи очекувања имав за поимот диско дека на спотовите сите играат а никој со никој не се познава
Амбиција е нешто добро. Голема амбиција е нешто уште подобро Да сонуваш и правиш планови и донесуваш одлуки за иднината со таа амбиција е предобро. Болна амбиција и на сите поназад од тебе да им плескаш дека се лузери и дека за кур не ги бива не е добро.
Како ме гледа кравата од паковањето на кашкавал кога ќе изрендам 300 кила кашкавал врз мојата веган тортиља со растителен мајонез фалафел малафел плент бејсд све врап: