Чекајќи вчера превоз за работа во чаршија, ми приоѓа едно мало девојче со слабо покриена интима, наместо соодветна облека имаше врзано тенка блузичка со долги ракави така околу интимата, а нагоре беше во една скината и исцепана маица и носеше искинати влечки. Пријде и ме праша колку е часот и јас и кажав и така си замина. Незнам што да кажам.
Зошто никогаш не научив да бидам на прво место? Зошто секогаш сум била будалата која работи и не се буни за ништо? Една, вчера дојдена, да ти соли памет. Е нече мочи. Барем научив на никого да не му премолчувам
Бев во парк.Деца играа,млади се шетаа.Видов еден маж како малтретира дете со попреченост.Му викаше,го буткаше....Кога дојдов до него,толку страшно му се развикав,и тој си отиде.Детето беше бездомник,му купив нешто да јаде и да облече,ми беше жал. До каде дојде човештвото.... Сакам веќе ова да заврши,да има мир.
^Од муабетиве погоре за одредување, ми е преку глава. Луѓето од Делчево и Струмица се од Делчево и Струмица, а од Благоевград се од Благоевград. Значи поголем булшит кој се труби од двете страни нема. Не знам како да ги наречам луѓето што го зборуваат тоа оти патриоти не се, ама ќе е навреда во секој случај.
Некои тука со ова што кажа дека си помогнала би рекле дека се фалиш. Инаку браво што си помогнала, и што си го избркала дебилот, жалосно е какви се луѓе има
Го удрил со кола избегал и го оставил да умре во најголема агонија. Го оставил сред бел ден на прометен пат. Бездушник.
Зошто ми личи ко роднина на лицето З.З. Дури и по фацијални експресии, исти! Лек да излези песната од глата? Вакцина? Нешто?
Случајно налетав на слики од Антон Попов на интернет па се заинтересирав да прочитам нешто повеќе за него ... Каква убавина и каков интелект! Штета, убиен на 27 години ...
hahaha, 21 vek i vise nema humor se e navreda za nekoj, ne moze vise nikoj da se nasmee na tugja smetka