Сега види , зависи како ќе го сфатиш, мене не ме импресионира како жанр, туку за подјебавање со маса на која нивото на свест и е до ниво на Васко жабата. Ај поз
Знам дека не ти беше, јасно ми е тоа, но ете има и такви кои за тие што помагаат и објавуваат јавно велат дека целта им била само колку да се пофалат.
Чудни ми се некои ликови, бараат совети (брачни ) со тоа што во описите го идеализираат мажот со цел да го оправдаат. А тој милион недостатоци има.
Да,но несвесно. Вистината им е пред очи, не ни сакаат да ја видат. Тоа е кнедла во грло што долго време ја голтаат.
Хелсиншки и остали борци за човекови права планираат да дигнат узбуна против гнасотилоците во ДМБУЦ И.Н Луј или децата не спаѓаат во маргинализирани/ранливи групи? Треба и те како да спаѓаат. Битно Хелсиншки беа мнооогу загрижени за дискриминацијата на педофилската секта Лев Тахор. Изненадена и згрозена сум колку никој ебено од јаките борци за еднаквост и правда не се дере на социјални мрежи за ова. Срам да ви е, ама онака ептен треба да ви е срам што ги заборавате децата, тие најкревките, во вашиот умислен свет на еднаква правда. Само бивши ученици си се бодрат меѓу себе и обични луѓе ги охрабруваат. Тоа е.
Од статусот на девојчево почнува сѐ. Ако сакаш да знаеш повеќе, читај коментари. https://m.facebook.com/story.php?st...VbKdScvaH97sDMmMmsnDKc6mPl&id=100001684103350 Пред три дена е ова. Не ме чуди што не знаеш. Оти курот не го боли никој да сподели и да биде глас на децава. Ама еве стварно сакам да сум грешка и се надевам дека стваарно ќе се дигнат споменативе за децата.
Сакам да кажам Вие шо во трета лента на булевар во град блиндирате за да ви се потргнат тие пред вас бидејќи возите побрзо од дозволеното - не сте на автопат и не постои брза лента. Третата лента ниту е за претекнување ниту е за да ве пропуштаат бидејќи сте побрзи. Ограничувањето е 50км на час, и важи за сите три ленти. Третата лента не значи +10 или +20 од ограничувањето.