Сакето си го доби мојот unlike од кога го видов ова стори. Мизерија над мизериите. Бљувошчини врз женските. Ај да се свртиме кон мажите малку. Со секоја втора е у кревет. Ама за мажи не важи нели,женското е криво,женското е вакво,онакво…да не заборавиме дека жена те родила. Да не заборавиме колку несозреани мажи влагаат во брак, колку се женат само ради трудноќа,колку ради љубов и пак истите им мрда гзот. Ама тоа не се важи,бидејќи е машко. Ако е за женско, еее којзнае со колку си се лупала,колку те одјебале. Го читаат и малолетници и учат од овој како со женско, на селски начин. Бљак
Ахх no thanks, доволно ми е барем 1 месец жештина во годината колку за на море. Мразам константно потење и излегување на 40 степени.
At this point единствено нешто што ми недостига од него е мачорот негов. Се надевам дека е добро. I miss that fluffy butt.
Епа недела е,сите дома,на телефоните. Мора драма да има,утре е Понеделник збираат сили и нерви за на работа. Една кафана и една мекица пославна од сите.
Се осеќам ко зима да е. Нозете камен ладни , чај и колачиња . Би земала да читам ама ќе стани малото И дај нека потрае летово , не сум спремна за зима
Од досадни особи без цел во животот и никакви квалитети и исправни животни начела и вредности нема спас, како муви на г... се, страшно нешто. Ај можеби ќе пораснат, ќе созреат и ќе им помине.
Кога гледам дека неделава пак ќе биде 40 степени, ме мава депресија и во последно време ми се врти една мисла. Дали летото е навистина толку убаво, или од мали сме испрограмирани да го сакаме поради летниот распуст? И не ме сфаќајте погрешно, се сложувам дека коктели, лубеница, море се супер работи кои не се искусуваат на ист начин во другите сезони. Меѓутоа тоа е колку, 15-20% од времето? Другите 80% се буквално преживување. Не знам, секое лето сѐ помалку го сакам.
ако ме прашваш мене, оптимално би ми било 26-28степени, преку цела година. Ќе проверам со 'надлежните' дали можи нешто да средат околу ова
Откако нема летен распуст како поим во мојот живот, летото ми е се поодмилено. Шала на страна, секоја година се потешко се поднесува жешкото, а тоа го препишувам на глобалното затоплување. Убаво е кога си на море ама што со другото време и извршување на нормалните обврски во лето, не се издржува, се е мачно.