Замислувам како го чита затвореник на прв ден слобода, шо служел 5 годишна затворска казна Така има логика
Сакам уште на море 10 дена поминати на преубавиот остров Тасос Се заљубив во неговите преубави плажи Затоа го сакам летото, море, сонце, плажа....
Браво за сите девојки кои ставаат слики без филтри и фотошоп. Сите си имаме маани и несовршености и треба доблест да си го прифатиме тоа. Одвратно е колку се искривени и стереотипни повеќето на сликите
Леле аман со муабетов. Слика е, сите сакаме убаво да изгледаме и најубавите слики ги споделуваме. Кој какви сака слики ќе си става, нема потреба од ваков муабет за осудување. Досаден муабет секогаш ми бил.
Од глупости шо ги прам издвојувам: од 16:00 седам спремна и не излегвам. Причина, многу комшии пред врата. Мразам small talk, ќе ми се расипи раатот кога ќе ме измеркаат од гла до петици и ќе ми постават поќе прашања од мајка ми. И ќе ѕирка дали стварно сама сум. Зошто не можат да си бркат работа.
Колку ајкју имаат луѓе што во шпорет печат пица/пита директно на решетката во рерната место во тавче ко нормален човек?
https://sitel.com.mk/greenje-do-20-...etilki-kje-se-shtedi-struja-vo-javniot-sektor ...клима уредите да ладат до 27 степени во лето, а да топлат до 20 степени во зима.... Не брините све је под контролом.
Денес ми беше првиот ден на пракса и како за прв ден супер ми помина. Многу сум среќна и задоволна што почнав нешто по струка.
И да не се фотошопираат, сите го покажуваме најдоброто од себе и својот живот на инстаграм. На камера и без едит не се гледа се како што е во реалноста. Само треба да сме свесни кога скроламе на инстаграм дела тоа што го гледаме не е целата приказна. На тој начин апликацијата е забава, не алатка за споредба на себе со другите. И да ги воспитуваме децата/тинрјџери исто тоа затоа што они се најранливи да поверуваат во туѓа илузија.
Брзо да ми оздравиш муце @Celltica @Bezimenka90 @Ahoy @staycalm @GirlRose @sweet-cherry Болен ни е Мице
Кој го донед е ХМ во Македонија? Вип отварање на бренд од брза мода? Дали сте бре нормални? Па и избор на инфлуенсерки... Не сте Диор... побогу.
Кога ќе се сетам , на времето, без социјални мрежи, преку другар посредник ќе ја прашаш симпатијата дали сака да се видите, па 4-5 месеци ќе се гледате само одкога ќе се стемни, и тогаш лапање , јазици, лиги на сите страни. Па преминувате на следна фаза, договарање после излегување, после 1 пополноќ да се чекате таму и таму, само една СМС порака. Доаѓа скоцкана, кукла. Пак лапање, па ќе ти ги стави рацете на задник, и така 2-3 саати. Па ќе дојде зима, па нема каде да се гледате скришно, мора да идете у кафиќ, јер ладно надвор. Па малку у парк, па на утакмица. Тек коа ќе дојде пролет, после 7-8 месеци, може да се јави прашањето за сексуални односи. И од тогаш 7-8 месеци летаат пред очи. Па одмор заедно, Охрид се знае. 7-миот ден веќе останува бело месо под купаќи. Се појавува се повеќе и повеќе страст и така поминуваат 3 години во врска. Сега ова го нема. Ретко некои млади го прават ова. Жално но вистинито.