Не се ни сеќавам дека сум те цитирал нешто, а камоли па обожавање. Пу пу Хахахаха Абе кој шо си сака на тоа си мисли. Гледаш ја стек, друг колбас. Стварно мислев бело месо нешто со пилешко е поврзано
Кога за една анкета ти се потребни 100-150 одговори, а ти си интроверт и во 24 години немаш запознато ниту 50 луѓе а не пак 150 и професорот ти вели "Па замоли ги некои познаници или на Фејсбук пријатели рандом".
Кога светот утихна, се слушаше само она што е вистинско, човечно. Некако во сета трагедија човештината беше најгласна... Сега светот пак забега во лудило... во мерење полови органи, драма, срања и вештачки живот на тн инфлуенСЕРКИ. Побогу, луѓето колку се глупави.
https://www.fakulteti.mk/mobile/job...hoplovstvo-vrabotuva---plata-do-63-200-denari Мизериите што ќе клапнат на позицииве се надевам дека ќе имаат "забавно" искуство. Со правен, турчин/ка? Дали сте бре нормални? Во кој дел во работниот опис го оправдува ова правен? Па и турчин/ка? Си го баравме да сме дискриминирани во сопствената држава. Да не ме мрзеше, ви го знам "правниот" лек. Еднаш не ме мрзеше, ебав еден ваков конкурс, кутрата особа беше колатерална штета, ама сори нат сори. Ич не ми беше жал, ич, ич. После и го наместија секако газот, ама беше интересно.
Мислењево ме потсети на опцијава да гледам кој што прави (инаку многу ретко отварам) и не знаев дека и ова покажува. Сега чекам да се јави новиот член. Или манијак директно во теми за фетиши или со „Здраво женски, ве читам веќе долго време... “.