Кејт, коа бев млада викаа- ако туриш пенкало под цицка и не стои, онда имаш добра цицка. И така и беше. не стоеше пенкало кај мене. Ама сеа не само пенкало, може и некој фломастер од средно иам забораено таму а не сум приметила...
Исто исто, ако најдам нешто за без прслук одма. Ама летно време не можам без. Не дека се познава, пошто за то не ми е доволно гајле, дека не носам ама ми се потат бе. На вечер не клавам ама денски мме неќам и под цицки да се разранвам.
Мене и вака ми се потат, ама не до толку како без, не можам да го поднесам тоа лепењето. Затоа бејби пудра шибам Иначе каков егзем едно лето имав под лева цицка, пеколно беше а климата на работа цркна, не знам како шлог не ме мавна дента. Шур инаф, одам дома да се туширам, едно црвено, едно грозно, едно мме ужасно
Ја испробав теоријава сега, не паѓа бе . Се тешам ај може оти сега се прибрав, од топлово се запотиле па се лепи.
Деновиве си мислев дека за разлика од многу други народи, Македонците немаат ниту еден Нобеловец. Има сиромашни народи, држави, кои имаат и по 2 Нобеловци.
Каков фломастер... можам комотно да се спакувам за одмор под цицка. Можам под една цицка усисувач под друга џогер и кофа да држам и така да чистам.
Кога ќе видам на фб некоја неубава вест и некој ставил смајли што се смее на тоа, се мислам што е тоа во луѓето што се ситат кога на некој ќе му се случе нешто лошо. Зарем до таму дојдеме дојдеме да се радуваме кога друг е несреќен? Случај за посматрање се. Јас би се пазела од таквите
Додека да ги дочитам мислењата ова сакав да го напишам кај мене пенкало под цицка ќе стои само ако го залепам