Ич не се сложувам со неодлучни луѓе. Ич. Оди во маркет и го врти маркетот 5 пати во круг, па не знае што да купи, па стои пред рафтот и се мисли дали да го купи, или да не го купи... Па се враќа назад потоа да ја промени одлуката. Не бе брате, не можам ја така. Јас излегувам од дома со веќе однапред зацртана цел што треба да купам. Ако сакам кошула да купам. Знам каква сакам и одам да ја купам. Ако ја има, и ми одговара, ја купувам, ако не, си одам дома. За "само да разгледам" немам време.
Секој пат кога и да почнам да собирам пари мора некое модно парче да излезе и да е преубаво Магија ќе да имам
Ushte dve i pol nedeli vo Anglija - Ipswich i si doagjam Makedonija. Od finansiski gledna tocka prezadovolen sum, ce si postignam celta sto ja imam poslednive godini, no nemav bas moznost poradi dopolnitelni trosoci vo zivotot, sega ne mi e problem, iskustvo novo, vidov tro svet i odime jako. Dali ima nekoj zapishano ili zavrsil akademija Brainster da spodeli impresii?
Се молат жените што сечеле пенис торта на своето девојачко да не ме иритираат, од старт имам ниско мислење 5 левели надоле за вас.
Сдк дека преубаво си поминав на концертот на Рибља Чорба, ми фалеше да се изнаиграм, изнаскокам и изнапеам вака, особено на омилената песна од нив. Ми фалат повеќе вакви моменти. Спојлер
Најпростата и неписмената раја може да се сретне на Фб.Поготово во ЖДМ, аман описменете се.Преку Тасета од гиниколог, флизер, три глицерини, од придавки после збор, од несредени мисли и реченици. Искористете го интернетот малце за нешто корисно.
Морам да се надоврзам.... Посетете ја групата Luda Soba. Фрчат селфи, со Добро утро, драги мои, имајте убав ден, имате секакви атрибути да видете, по некоја смешка, срциња, лајкови,коментари од типот " Срцка, најсекси тело имаш" "Мисица" Премногу филтер, шминки. А може и оттаму да си најдете дечко или девојка.. А, правописот на последно место. Значи дно дна.
Луда куќа хахахајај Ја знам..и таму сум член. Сѐ ненормални таму. А најјако е кога ќе пишат ,,ајде една слика од вас без филтери”, и доле само слики со филтери и фотошоп
Модератор ме ставија и фатив магла,затоа што тие за пари ќе се потепаат. Колку ме додаваат само ја одбивам поканата. Луѓе без работа.
Поубаво од одење сам на шопинг- нема! Раат разгледуваш, влегуваш каде сакаш, кога сакаш и никој не ти се меша во ништо. Терапија...што некогаш може да чини малку повеќе ако се занесеш.
Пола Македонија (веројатно и свет) латентни алкохоличари и за нив е просто неприфатиливо некој да не пие две пива, две ракии и две чаши вино во денот. Пена ми искочи на уста дур се објаснувам со запотени од алкохол мишки зошто не пијам, а уствари просто е, не ми се пие. Не пазам на линија, не сум трудна, не сум намќор, едноставно убав ми е животот и без литро алкохол во денот. Напасти.
Од женските, што учеа со мене во средно, дојдов до заклучок дека сите што беа од села, од пригратска средина, од провинција, сите се омажија помлади на 18-19 години, додека овие што се од Скопје и живеат во градска средина ниту една нема мажено уште..
Не би се согласила. Од средно, дали две се немаат омажено сеуште како што знам, другите сите сме и со деца
Секогаш кога одам на некое место/држава се распрашувам/ истражувам за вистинската/ реална состојба на исто/а од локали, келнери и сл. гледано од нивни очи, ме интересира целосната слика не само ружичастата претставена за туристи. Спојлер: . Кога го правите ова светот ви станува помалку егзотичен, секој пат како по шаблон.