Не можеле во Арачиново да им исклучат електрична енергија епа не може и не треба да може не се глупави како нас да дозволат основна потреба за живот да му исклучат која им следува по закон и устав. Исто така треба и останатите во државата да се однесуваат исклучувањето електрична енергија е незаконско и неуставно. Електричната енергија треба да се плаќа точно но исклучувањето е незаконско си постојат законски мерки за присилна наплата и за Арачиново и за Битола се истите мерки.
Зашто бе ја избришавте темата за Ендру Тејт, цело време ми излегуваат клипчиња како се бламира, немам кај да ги ставам сеа ретко кринџ лик.
Мене не ми е, зошто јас имам. Спојлер: . Да дефинитивно не го користам постов за да убацам себефалење, како што дефинитивно членката не го користи погоре истиот за исто. Зошто уопште се пецате и придавате значај на вакви ствари незнам, 10+ години стаж на интернет( некои и Фемина) уште ли не сфативте?
Хеј МРТ пошто во последно време градите имиџ на совесни и истражувачки известување а не пропагаторствоlol дефинитивно од можете да се запознаете ја запознаете пошироката јавност за ликот и делото на Rosa Koirе. Спојлер: . Спојлер: .
Oкеј,ние не мислевме тогаш конкретно на тебе,туку на некои полоши членови.Од твојата шега се разви дискусијата.Извини
Боже боже све светици на форумот.Тие никогаш не помислиле лошо за некоја колешка пријателка или бивша на партнерот"види ја каква е дебела-слаба, исчупана у тоа косата, рамна ко даска или со дебел газ".Само чекате некој да напише нешто што ве асоцира на ваша лична фрустрација и чекате момент ко хиени да го нападнете и тоа све едни исти коментираат и контрираат и го имаат окупирано форумот.На човек да му е страв да напише нешто па и да се пофали.Девојчето си кажа што има, не побара мислење од вас затоа темата е "Сакам да Кажам".Ок, си се пофали членката за задникот може е горда на него и ја оговараше колешката па што голема работа.А па отворија темата "Македонски Јавни Фаци" ее истите тие што толку ги заболе постов за колешкава што била без газ у живо а на инста се правела прелепотица ее тие се тие што во таа тема ги коментираат истите работи за познатите личности кај нас.Олабавете малце ова е форум, треба да има дискусија а не одма да напаѓате па уште и за греота била..вие безгрешни божји души ссс...Get a life
Многу ми е интересено кога обвинувате други за да се тешите за мизерни работи. Не ни ги проектирајте вашите фрустрации на нас, плис. Не дека немам помислено, имам, ама тоа е тоа, но за толкав текст да напишеш чувствата може да дојдат само од едно место - љубомора. Ме потсети ситуацијава на едни познанички, за сите од инстаграм бележат дека се здебелиле 350 грама и дека им излегле три акни и после тоа им е главна тема на разговор кога ќе седнеш со нив. Плиткост си е плиткост, во многу форми.
Сите без сомнеж сме помислиле нешто неубаво за некој некогаш. Ако не ти е толку битно ќе заборавиш веќе во следната минута. Ама да го мислиш цел ден и потоа да дојдиш да го пишиш на форум... Не е исто. Мислам, стварно треба човек да нема други проблеми и занимација па толку да се преокупира кој како изгледал. Не знам ете, никогаш не сум забележала дали колешките околу мене на работа имаат мал, среден или голем газ.
Ок твое мислење,јас си го кажав моето и тоа е тоа.Не си над никој член на еден виртуелен форум што нема никаква допирна точка со реалноста ако го извреѓаш и кажеш дека има фрустрации а притоа не го знаеш.А тоа дека чекате да нападнете некој се едни исти на форумот тоа е точно.Ај Добра Ноќ касно е тука
Остави одма го вртат муабетот на љубомора навреда и такви ствари.Па она сама го праи тоа не и сум јас крива коа се фотошопира. Мислат мн ми е гаље и дека се замарам онака пишав зашо измамници ме нервираат Нема за што да се замарам јас на таа тема ако е за тоа фала богу надарена си сум За неа лошо си праи и е измамничка. Шо се праиш со сила нешо шо не си. Пре да има реални слики да ја засака некој реално онаква каква што е без облини ќе знае дека реално ја сака. А вака маж као маж не одбива каква и е да е ќе ја искористи и нема да и се појави повеќе зашо никој не е глуп, сите имаме очи и гледаме дека нема гз. Како и да е јас да сум машко не би искористила таква девојка. Само клоца една ќе и лупнам у гз зашо ме измамила и ќе си отидам. Тоа е исто сеа као јас да не сакам многу црни машки а некој со филтри да ми пракја бледи слики дека има бел тен а он циган ром. Еднашка уплав добив од таков, мсм иста вера бевме бидејќи има роми од сите вери ама не ми се допадна мн црн тен не ми е ни фетиш ни ништо едноставно не ми се допадна ни изгледот негов а и тоа шо не кажа дека е ром е измама за мене и не ме заслужи да ме има послем тој дејт никад поише не ме виде.Јас да знаев ќе му кажев и немаше да искочам со него НЕ Е ФЕР ЗНАЧИ многу лошо се осеќав. Бидете она што сте значи ве молам! Тоа ми беше зборот на постот. А и секако не го објавив постот за цитирање. Ставете се на место да сте измамени па потоа зборувајте дека ги оправдувате таквиите измамници шо уше на почеток мамат уше пред да се запознаат со личноста а што би било понатака.
Некои од нас ги помислуваат тие работи, но не ни е океј да сме осудувачки гомна кои замераат на се и сешто. Нема да зборам за другите, но јас кога ќе се „фатам“ дека мислам нешто такво, си признавам, не е океј, до мене е. И не ми паднало на памет да си лечам фрустрации на форумов или со оговарање. Нема никогаш да нормализирам такво зборење за други луѓе и се оддалечувам од тие кои јадат гомна. За едно нешто си во право, а тоа е дека во МЈФ луѓето се опуштаат да зборат најпрости муабети во име на „јавни личности се, треба да се спремни на секаква критика“, не сфаќајќи дека тоа што го критикуваат и општо какви страшни работи им текнува да пишат - се тоа се гледа дека е лична фрустрација. Ако за вас дискусија е вреѓање, закачување на најмали ситници, повелете. Мене тоа ме труе и не можеш да генерализираш дека сите уживаме во тоа.
Не е тоа поентата на муабетот. Туку за измамници шо така искачаат на дејтови со измама а не на работа.
Не ти давам повеќе од 19-20 години што навредуваш жена на база на физички изглед па уште и си продолжуваш бесрамно. Ќе речам дека има карма би требало да се плашиш од неа. И пак делот со клоцата у гз ќе го сметам дека го подржуваш насилството врз жените. Можеби ти си убава физички, но внатрешната убавина доминира.