Да ме познаваш ти мене лично седи... затоа седи ќути и фотошопирај се. Мора да има молк за тоа се разбора зашо не е само она. Тоа е као јавна тајна сите знарме ама си ќутиме и некој ако ја каже вистината да го нападнеме и така тоа ќе се прикрие и пак по старо ќе си тераме ии јааа мајката ами ова умно го рече (као на приказните ми текна на реченицава иста е ситуацијава.) И нормално е некоја шо има гз да и се смее на неа јас се помочав буквално коа колешка ми покажа слика. И сега ја гледам на слика и ја гледам у живо пред мене хит Која и е да е ке и се смее. Ама јас секад имам храброст идам до крај се тепам за правдата ова имај те го на ум сите! Ако треба ќе се карам до утре сабајле
Како што кажав внатрешната убавина доминира а ти не ја поседуваш за жал. Ниту една не и се смее на нејзе, тебе ти се смее цел форум.
Не знам како да ти кажам ама не си ништо комплицирана за разбирање. Јас за ничиј туѓ изглед не се напнувам волку, ова твој проблем си е, не на колешката. Може си ѝ љубоморна зашто е подобра од тебе на работа па ќе мислиш дека ќе ја "утепаш" ако ја ругаш за сликите.
A зашто се тешиш на туѓа несреќа само со тие што немаат убав газ да видиш некоја што има поубав ќе пукнеш од љубомора, тој тип на личност си. Настрана тоа што опседнатост со надворешен изглед е многу погрешно.
Како може некој што е на возраст за да биде вработен, да се изразува и размислува така? Стварно не ми иде, мислењата и се како препукувања на ask.fm во основно.
Мисли како сакаш за колешката, да сите сме помислиле, твое право, само начинот ти беше погрешен. Нема потреба да ја гледаш на слика и во живо, да си ја покажувате со други колешки и да се потсмевате. Нејзино е како ќе си го користи Инстаграмот. Многу внимание на небитни работи се посветува и тоа на работно место. Само и двете, дали со фотошоп или во теретана, не треба газот да го зголемувате за да му се допадните на маж, нити да ве разочара ако не му се допадните ради истиот, а најмалку да добиете клоца. Немам лоша намера.
Слушај јас сум задоволна од себе си имам газ и ги обожавам они што го имаат исто. Таков тип на тело јас обожавам и да немав газ пак ќе ми беа поубави тие што имаат. Јас сум само реална а ме нервира она коа некој се праи нешто што не е. Толку! Иначе неам време за пишување на форумот као шо имате вие да напаѓте цел ден и полека да си составувате. Јас имам работа. Поззз
Потоа* Лутите Кога* Не ми е јасно како те вработиле, зарем не поминувате низ некои психо-тестови. Инаку не си комплицирана, проѕирна си и секој може да те процени со 2 мислења. Баш ми изгледаш на Карен, се ти смета. Не е проблем ништо освен газот на колешката. Очигледно си многу млада, па немаш други проблеми. Почни повеќе да се фокусираш на себе, сакај се самата себе, вежбај, читај и излегувај со друштво. Не оговарај, не се потсмевај. Мене многу ми е жал за тебе искрено. Не те навредувам, само ми е жал што си една мала личност полна со омраза, гнев и песимизам. Не е крив рамниот газ на колешката, туку твоето размислување. Не е убаво така да го живееш животот во злоба и омраза. Биди повеќе позитивна, насмеј се, уживај.
Како прочитав толку многу злоба Љубомора из а бич. Замисли да си толку напнат и да збориш со луѓе шо не ги знаеш за нечиј газ. Ноу комент
Јас кога ја запознав бев многу фина онака као личност во живо што ја знаев за прв пат како и со сите и со неа но она послем некое време приметив као ме демне си викам може онака...И почна лошо да се понаша со мене на работа да ми се дере без причина а јас ја имам и сменето порано да си оди и се тоа ама она е као дива и као завидлива. И само по мене се фатила да ми го зјапа гзот а најде прилика не испушта да не ми фрли поглед еднашка ќе се утепаше. Влегов јас у хеланки ми заврши смена за да земам нешто а она беше внатре и коа ме загледа као лезбејка буквално и на о излегување она беше на пауза и ми застана за јас да поминам прва и позади да ме измерка и јас намерно и застанав божем чепкам у ташната и она као падната од марс ме гледа и јас само и викам ајде поминиси Да беше лезбејка ќе сватев може на кафе ќе ме повикаше Ама коа ми покажаа инста колешките ми стана јасно дека она е љубител на нешто што не го поседува и е завидлива. И затоа измамник ја нарекувале.