Сдк, се додека при посета на странска политичарка во Мк, се коментира нејзиниот фустан, јасно е дека саатот е многу назад. Испирацијаhttps://kurir.mk/magazin/zivot-i-st...-kralska-sina-boja-za-posetata-na-makedonija/
Споредба на Дорина чоколадо и професија и работа од која заработуваш и во која си вложил години едукација. И што одговор сакаш на ова? Некои учеле 4 години средно фармација, некои и плус 5 години факултет фармација и еве одма ќе сменат професија зошто ГрлЛав на форум им вика дека се во комфор зона и ништо не смениле со години. Некои се среќни со изборот што го направиле за нивната професија и работа, сакаат тоа да си го работат и ќе си го работат се додека не одат во пензија. Тоа не е комфор зона туку добар избор на професија, се пронашле во тоа. Колку комплекси и фрустрации насекаде... Бившата на мажот/дечко ви да не е некоја фармацевтка, па толку сте напнати на темава?
А бе една љубомора, што да ти кажам..... Како не, од бившиот ми маж, девојката му е фармацевтка и си лечам комплекси кај вас. Лел како погодивте?! Wooowww! Добро што неколкумина ми ја разбраа поентата... Поздрав и секое добро
СДК.. пазете кога купувате https://skopjeinfo.mk/koi-skopski-marketi-gi-iskluchija-ladilnicite-za-da-zashtedat-struja
Е па добро де не иди со таков. Кешки турските серии да беа единствено црвено знаменце за некој дека не е за во врска.
Топ! Само да знаеш дека во околина имам личност кој гледа само амерички филмови, не знам чита книги се гади од турски серии ама и верува дека жената ако ја исшамараш некад не е толку лошо, и е позатуцан од сите кои знам кои гледаат турски серии. Само да ти кажам да не биде како вицон " Убили сте погрешног човека"..
Се размислив сега и буквално не знам мажи што гледаат турски серии, искрено не можам да го замислам концептот воопшто. Иначе не реков дека мажите што гледаат амерички серии се топ, има и во нив тежок шунд. Поентата на муабетот е дека сакале вие да си признаете или не, она што избирате да го правите во слободно време и што ви предизвикува некакво задоволство или какви афинитети имате, сепак зборува нешто за секој од нас, без разлика дали е тоа филм/музика и слично. И тоа нема врска со дали си добар/лош човек, туку за компатибилност се работи.
dali ova i na vas vi se desava? ne mozam da ja najdam pesnata so ja baram nitu artistot go nema probav da ja deinstaliram aplikacijata i pak ne saka go restartirav telefonot dzabe nekje