Можеби не се прикачени тие песни од тој артист. Ми се има случено со некои песни што не биле премногу познати, со малку прегледи на youtube, сум ги барала и ги немало...
„Секоја наметната љубов, па така и онаа кон татковината, ги сметам за длабоко перверзни” Дубравка Угрешиќ (Култура на лагата)
Скоро сите комшии на дечко ми ме поздравуваат кога и да се разминеме на влез или кога ќе се сретнеме во лифт, што више и мислам дека некој од нив мислат дека таму живеам, од толку често што ме гледаат таму..
Претпоставувам дека и овде е така, со оглед дека а е голема зградата, многу пати доле на влез ке седат, и ми вика чекај да ти отворам, да не чекаш, ми отвараат врата дека со токен се отвара, и повеќето луѓе се такви, пријателски настроени, те поздравуваат, ама верувам дека има и намќори..
Мислам дека треба да имаме натпревар на форумов, да се гласа за најглупо корисничко име. Имаш конкуренција.
Среќен роденден татковино моја млада, најубава и украдена... до сега не ми беше достоен дом ниту мене ниту на останатите твои млади деца... Да станеш навистина независна и слободна! Само тоа посакувам, да станеш татковина од која не би сакале да си одиме! #превземено!
Толку од мојата мистичност. Еве ме ме мене како уште од Јули го чекам Декември. На секого му посакувам љубов како што јас го сакам и чекам Декември.