Непишано правило е дека чим дојде септември, веќе може полека да се спремаме за празнична новогодишна еуфорија, така да, секако дека да.
Во последно време многу почнаа да ме иритираат ликови со нивното дека во материјалното никогаш не можеш да ја најдеш среќата. Некоја рандом Драгица од фабрика за конфекција која на 28 години изгледа како кралицата Елизабета од мака и плата од 18 илјадарки секој ден ја наоѓа среќата. Аман веќе од вакви ликови. Откачете се веќе.
Za site a1 korisnici. Logirajte se na android aplikacijata. Izlaga banner, rodendenski podarok(rodenden na nasava napatena drzava). Pa kje dobiete podarok Ja dobiv 5gb roaming za 30 dena.
Починал Љупчо Кочоски. Преок чоек. Пред неколку месеци дознав дека имал рак ... Ама некако брзо ми дојде ова.
https://forum.femina.mk/threads/Британското-кралско-семејство.6074/ Има тема за британското кралско семејство, постовите упатете ги таму.
https://www.tiktok.com/@randomclips20222/video/7140319351646817542?_t Sir, I am sitting in front of yourself and I am technology mad. I am doing on Spyke. I am putting my screwdriver everywhere and seeing what is happening. I am a hidden scientist. During my spare time, I chat on girls on Facebook. Цело богатство би им го дал на Индијциве. Колку само проблеми ми имаат решено. Благодарение на нив дипломирав.
Брзо да се стави ова во мислења за паметење, да ми биде секогаш при рака, стално ко ќе го помислам, не знам како да го најдам Колешка на бројни индијци иначе, ако не се тие, нема да ми обели косата скроз
Чувството кога прв пат вложуваш малку поголема сума во нешто што одамна си го сакала, со пари кои сама ги заработуваш. Знам дека ќе се исплати. Спојлер
Извини што ќе ти улетам, сигурна сум дека си преубава и би ти рекла, некој стварно убав што го заслужуваш да те најде. Немој да бараш хаха
Знам дека има тема за смешни мислења, за мислење што треба да биде запаметено. Дали има тема за мислење од глупаво, поглупаво ??
Нема, пошто да му кажеш на некој дека му е глупо мислењето се смета за навреда, дури и кога му е стварно глупо мислењето Уствари живееме во култура кога СиТе Се Во ПрАвО.
Е не е страшно толку, јас имам едно мислење на кое секогаш си се смеам и си викам со кој памет го напиша и самата би си го сместила таму. Btw: некои кога пишуваат на форумов не знам дали се сериозни или се за*баваат или од досада си тролкаат .
Ако пишеш нешто такво после ќе те удават дека си дел од привилегираните заради кој форумот не е веќе како што бил селтике.