Ух, но во моја глава има различни врсти на глупи мислења. Ги има оние што немаат никаква смисла и трескаат колку да кажат нешто и оние од кои ќе подзинеш и не ти се верува дека некој може толку глупо да размислува. Се би цитирала хахах
Од утре до 1ви Октомври Меркур ретрограден во Девица, имате благослов од Универзумот за нервни сломови колку ви душа сака, а потоа сите на свои места и назад на работа.
Мажи.... Од било која држава, религија и нација исти се мме. Со нив е тешко без нив не можеме. Може на постов во испукајте се му беше местото ама ај тука нека е.
Многу промену летово, искочив од колосек, искочив од сѐ.Преку лето сум најбезгрижната особа шо постои.Најубаво чувство. Ама за некои работи мора да подразмислам.Како да се здебелам еднаш засекогаш и да држам 55-60 кг и како да најдам стално друштво. Коа доаѓа Нова Година сфаќам дека неам стално друштво
Zosto generalizacija na site mazi? Aj ne e toa temava ama ne sfakam zoso generalizacija. Ne se site isti.
Од кога ми се филтрирани пораките на инстаграм и фб ми е многу полесно, не примам вознемирувачки пораки и пораки со вулгарна содржина, исто и не може секој да ми пише.
Добро утро на сите Да пишам збор два во мојата најомилена тема на форумот тука. Нели вчера последно што пишав на форумот е за мигрената, епа цела вечер не спиев од што ми беше лошо и повраќав, ем ги послушав советите на 3 - 4 членки , но не бе, ме пукна главата. Сабајлево заминав во аптека и се погоди една стара германка 80 годишна, 10 мин чекавме пред врата да отворат и жената толку беше расположена за муабет шо ми ја пукна главата. Она си збори, си раскажува, мене глата ми пука и со последни сили, значи максимално се трудев да се воздржам да не бидам безобразна како што знам да бидам, оти не ми беше дојдено ни до муабет со некоја рандом личнот ниту ме интересира шо имала да ми каже. Откако отворија аптеката, изнакупував секакви апчиња за мигрена и си донесов дома мини аптека. Се чув со маж ми и душа мила, заради мене ќе се врати во среда, а требаше до сабота да седи во Македонија, човекот е на одмор, ама не сакал да сум сама, се сожали, душа мила , заради мене, само на мене да ми угоди, на моите потреби, не знам како да му се заблагодарам. Се чув и со сестра ми, они утре се враќаат назад за Германија и се жали сите се разболеле, биле и синоќа до болница да го боцкаат внучето. Сигурно е некаков вирус, затнати скроз, заникаде. И еве сега кулирам, најадена, чекам да заврши пералната , мала акција по дома и ќе се закачам на Youtube да надокнадам за фамата со Бака Прасе, имам за гледање клипчиња, па после некој филм анимација. Приквечер ќе направам еден круг да се раздвижам и пак со маж ми да се слушнеме. Е така, тоа е планот за викендов, кулирање што е можно повеќе и да се регенерирам со позитивна енергија оти во текот на неделата ми ја цицаат негативни хитлеровски луѓе , па истрошено се осеќам.
Од прашања: што ќе носиш вечер? Ме асоцираат на возбуда пред излегување, долги подготовки и идеи за комбинирање
Има млеко по маркетиве? Во маркет во населба не најдов вечерва, случајност, го искупиле пред недела дека неработен ден или секаде е вака?
Ми фали времето кога Елвир Мекиќ, Јован Јованов, Врчак беа главни ѕвезди во Мк ама фала богу брзо сфатија колку е часот и фатија магла. Ахх, зошто моментално имаме толку бедна музичка сцена? Таленти колку сакаш, а музика никаде.