Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2017
    Пораки:
    3.371
    Допаѓања:
    12.678
    Тоа време има посебно значење за мене! Со нивните песни прв пат славев нова година со друштво, прв концерт, прва пијачка, журки во средно… :emo::inlove:

На cresa-jagoda, Star_dust и elimkd им се допаѓа ова.
  2. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.074
    Зошто се мора да е привремено и менливо,да има вечност барем за некои работи и личности .

На cresa-jagoda, minne992, Fraxinus и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.089
    Допаѓања:
    55.785
    Ништо поубаво од road trips, авантури, добра музика, долги разговори и смеење до солзи со луѓето што најмногу ти значат. :inlove: :inlove:

На cresa-jagoda, Anabelle.Amorette, lovemme и 6 други им се допаѓа ова.
  4. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    15.945
    "Немој да се врзуваш за мене, паметно е"

Е најчесто фраза на маж-кукавица.

5. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Сдк.. не знам кој ги пишувал мислењата во темата за бритиш ројал фемили дека трошат, дека праат лошо, дека се гребат од народот.Ок сѐ тоа, убаво е да си коментираме некад, ама така да водевте есап за нашиве политичари шо нѐ крадат, за нашево ројалти шо живее на наш грб, арно ќе беше.
    Им дигнале цени на сѐ, плаќаат прекупотребно за сѐ, ама они се секираат зашо луѓето у Англија на 5000 фунти, плаќаат за кралското семејство.А они па биле ѓубриња шо го експлоатирале народот.
    А за 18,000 да работиш од кои пола на сметки ќе ти отидат, не е за жалење и експлоатација, така?
    Вака и за Украина сите лелеел, абе доста берете туѓо гајле.Граѓаните на Англија нит се гладни, нит ќе бидат, и полесно ќе ја прегураат зимаваод нас.
    Вака за нас треба да мислиме и више еднаш да искочиме на улица и да стаиме крај на овие заебанции

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Estranged

Estranged Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    1.776
    Допаѓања:
    24.834
    Во право си за тоа дека како народот треба да се позамара за тоа што се случува во сопствениот двор наместо во туѓиот и скроз ти ја сфаќам поентата.

Ама за тоа дека граѓаните на Англија не се гладни и нема да бидат, не е баш така. Годинава е достигнато страшно високо ниво на сиромаштија, голем дел од луѓето мораат да бираат дали зимава ќе јадат 3 оброци дневно или ќе си дозволат да уклучат греење 2-3 саати навечер. Просечната плата во Обединетото Кралство е далеку од 5000, околу 2000 фунти е. Просечна кирија е околу 1200, сметки минимум 400-600 фунти за просечно семејство.
    Тие со 5000 фунти плата да, нема да осетат голема разлика. Ама и во Македонија тие со 2000 евра плата нема да осетат разлика. Маката ќе ја истрга просечниот граѓанин, и тука, и таму.

7. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.481
    Допаѓања:
    21.072
    Мекдоналдс е overrated. И никогаш не ја сфатив фамата околу нивните бургери.

На cresa-jagoda, Miss666, Marble и 6 други им се допаѓа ова.
  8. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    The Resolution Foundation estimate that absolute poverty will rise in 2022/23 by 1.3 million including 500,000 children. How many people are in poverty? Around one in six people in the UK are in relative low income before housing costs (BHC), rising to around one in five once we account for housing costs (AHC).13.04.2022

A кај нас е 21,8%

јас секако не се замарам за туѓи држави, си гледам у својот двор.Они ќе се снајдат, јас за нас се грижам што сме глуп и ќутлив народ

На Billy Idol му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.481
    Допаѓања:
    21.072
    Шизициве со мотори и (скапи) коли што возат брзо, се тркаат, дрифтаат покрај други возила и објавуваат видеа со натписи од типот - "преземај ризици" или "животот е краток" или адреналински булшитс би ги врзала на пруга да осетат малце поинаков ризик.
    Умри ако ти се умира човече, барем другите не ги повлекувај.

На flower30, Bella •••, nena2010 и 7 други им се допаѓа ова.
  10. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.041
    Допаѓања:
    2.517
    Прв пат успеав да скенирам сметка во темата за сметки! Чуда се случуваат, само верувајте! :rofl:

На Bratot, Ta-mara, NPN и 6 други им се допаѓа ова.
  11. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.005
    Допаѓања:
    10.947
    Здраво друшво ( се однесува на оние кои пишуваат на оваа тема) , како иде ? Кулирате ли ?

Јас се залепив на Јутуб како и по обичај и си гледам кој во каков филм е влезен па ајде да издвоиме цитат за денеска од еден јутубер швеѓанец.

People that say that money can't buy happiness they clearly never bought a BUGATTI

Не можам да му го прикачам клипот, па ќе ставам скрин од него.

Се некои млади пеачи се појавуваат што во песните пеат дека сакаат пари ....пари....пари....

Една од нив е Нина чија песна ја вртат на радио посебно потенцирам тука на локалното радио кај мене, не можам да гарантирам дали низ цела Германија ја пуштаат.

Успеав да изгледам се што сум пропуштила со Бака Прасе , искрено се надевам нема да го операт , оној лудакот што ги подкупил медиумите шири дезинформации.

Капа му симнувам на Pierogi ( Scammer Payback ) и на цела негова екипа што се труди да ги заштити интернет жртвите од лудиве Индијци желни за пари и лажно преставување.

И после некој ќе рече дека не било се у парите, ама парите го вртат светот.

п.с. Вчера го изгледав филмчето [​IMG]

Ќе видиме за денес кое ќе биде на мени.

Продолжуваме со кулирање :coffee:

12. metallicaAa

metallicaAa Активен член

Се зачлени на:
    20 август 2022
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    465
    Кој лудак .. Тој е газда на Пинк не треба ништо да купува си има своја телевизија:D @Herrera

На Beautiful Dreams му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.005
    Допаѓања:
    10.947

Не е само Пинк медиум. ;)

Сервирање лажни информации не е во ред.

На Beautiful Dreams му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Ta-mara

Ta-mara Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2019
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    342
    Реално, најглупа тема за секунда се е веќе скенирано, не вреди човек да се замара да дреме за 10 денари едвај од една сметка, дали и толку

15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.094
    Ви ја препорачувам серијата Keep breathing

Инаку,утре е Понеделник :worried:

16. АничеБананиче

АничеБананиче Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    3.795
    До кога малите гради ќе бидат една од главните карактеристики судејќи по физичкиот изглед, ве молам нека ми објасне некој до кога и каде ќе стигнат мажиштава што тоа го викаат, жена каква сака нека биде ако душевно е изградена треба да се сака без потценување на физичкото, зошто тоа е минливо.

17. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.094
    Сакам да се врати времето кога немавме интернет во домовите, ни мобилни телефони. Кога јавни личности беа оние кои имаа талент. Многу поубаво време беше,имаше со кого да направиш муабет,комшиско кафе на влез од станот,играње по ходници. Пикник пред зграда во трева.

Денес е толку тажен светов,толку мрачен, некако замрен без душа и позитивна енергија.

Денес другите ти го свират животот, те учат на ниски морални вредности се со цел да се издигнат над тебе. Ти судат,те обврзуваат, те демотивираат. Почнаа да се самоубиваат деца,почна да расте булингот. Денес никој не се изразува учтиво сите се лигават дур не го добијат тоа што сакаат и после те забораваат.

Забораваат што си направил за нив,забораваат да вратат што должат,забораваат да те прашаат како си?

Те гледаат низ призмата на парите додека порано сите бевме исти.

И веќе ништо не им е важно,колку злобата и бутањето нос каде што не треба.

И сега,што правиме?
    Останува прашањето неодговорено.

На ines.h, Stefi_555, АничеБананиче и 12 други им се допаѓа ова.
  18. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.021
    Допаѓања:
    41.434
    Колку ми се повраќа од Ким Кардашијан.

На Dayandnight и elimkd им се допаѓа ова.
  19. Dayandnight

Dayandnight Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2022
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    1.473
    iskreno i mene,cela vesttacka bljakkkkk fujjjjjj

На bicycle му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.005
    Допаѓања:
    10.947
    Значи, кој си го бива, си го бива , алал да им е.

Пишав и вчера дека ги загледав цела екипа се, си имаат секои посебни јутуб канали и еве денес се прибрав од работа и продолжив да гледам , максимално сум занесена во клиповите, ептен ми го задржуваат ваниманието.

Морав барем 10 мин мала пауза колку да проверам лични пораки од форумот и пак се враќам на гледање.

Секоја чест како успеа да му врати , не хакер , МАХЕР за компјутери , браво :clap: им се возхитувам на вакви личности што ги бива во буквална смисла на зборот.

Во план беше гледање филм, ,,,, ма каков филм бре, каква серија,,,, Јутуб ти е права ствар.

Ајде се враќам да продолжам со гледањето.

Алал да им е, компјутерџии, браво :clap:

На Arjanit2021 му/ѝ се допаѓа ова.