Вие што фрлате неизгасени отпушоци на земја, особено во канта со ѓубре или на трева, треба да земе човек у шупак да ви ги бутне
... истата испраќа непристојна порака која би можела да ги инспирира луѓето да преземат драстични мерки за да го добијат посакуваното парче технологија, особено во општествата кои не се богати, како што се Тајланд и Лаос.
Ееее газди газди.. Ви дојде до ак она " Ако не сакаш да работиш ти има кој да сака".. Ајде најдете сега млада работна сила да ви работи за минималец.. Ајде најдете и задржете.. Кукате нема луѓе. Е нема, зашто кога ќе дојдат кај вас ги третирате како робови.
Се што е многу форсирано и нападно со рекламирање и т.н "прифаќање" е тупењњ Пример доењето во јавност ама стварно веќе напнавте, иди дај му да цица на бебето во парк или кај и да сакаш, не на инста слики
Што ќе прави ако бебето е гладно. Мора да го нахрани. Но, се согласувам со тебе, доењето е лична работа помеѓу мајка и бебе. Не треба да се постира на социјални мрежи.
Па тоа, не знам ако видам дека бебе јаде (цица) негде ми е скроз океј....нит е срамно нит ништо ама кога гледам на инста слика додека бебето цица ми е некако злоупотреба на бебето
Пред некој ден, ми доаѓа едно чиче на работа и ми вели: - Hi, you’re Maltese? Me: No. - Where are you from, which country? Me: Macedonia - Wrong, North Macedonia. You’re from there. Me: North Macedonia doesn’t exist, i am coming from Macedonia - No,no, accept it that you’re from N. Macedonia, whatever, go back to your country. Me: Okey Ова “ go back to your country “ само тоа знаат да го кажат. Кога беше корона доба пола си заминаа и кога им требаше работна сила плачеа. Многу ми се смешни стариве. И нонстоп ми викаат ти си Малтежанка нема шанси да не си, лицето,цртите… А Малтежаните се ниски луѓе. Како и да е, ми ласка
Воодушевена сум од тоа што се може да направи жена која после долги години поминати во токсична средина - токсична врска/брак, "прогледала", се оттргнала од неубавото и конечно го открила своето вистинско јас.
Кој/а и да успеала во ова и/му ја посакувам секоја среќа и успех во животот, како и на секој/а нареден/на што ќе успее.
Сѐ океј, ама на овие фанатициве што се возбудуваат на секое спомнување на Груевски и го величаат како Бог над Боговите да е и го чекаат неговото повторно враќање дефинитивно им треба терапија.
Шо ви смета толку пренасочување на сообраќај заради маратон? Или ако не е протест за политички цели, за друго не смееме Скопје да го затвориме, макар и две улички у НЕДЕЛА. Ај чил малце. Туку не трчав денес ама изодев 30000+ чекори од сабајлево и не се изморив. Ми фалеше силата во нозе и долго пешачење без болки.
не можам да најдам ама жими се нешто зборев на форумов колку се грди овие фармерки за сеа да имам чувства за некој што има слика со вакви фармерки... убичусе ептен се испозаљубив
Мислам дека сум прва и единствена што ќе изјавам-Фала Богу што заврши викендов. Дома сите тројца ги фати стомачен вирус ( мене ме промаши), трчав по болници и инфузии. На крај мене ме почасти животот со една сочна мигрена. Ама таква што покрај терапија се боцкав и два пати кетонал. Ги мразам хормониве, го мразам овој викенд што измина. Пак ќе речам Фала богу. Сите сме конечно добри, истоштени но добри.
Bljak budaliiiii,da mu pomognea na nekoj aj da izvadat bubreg,mnogu cekaat za transplatacija,ama za mobilen telefon,odete udajte se budaliiiii