Добро Господ кога давал памет, го давал со причина..кај им истекува мозокот на вакви (не знам шо да кажам)?? https://www.crnobelo.com/novosti/sv...NuJczbEOGEGUuv5b0zeW8hc6BHU_ro_DeZ7rFKUMedWpMКако свесно се унаказуваат.Се видела ли на шо личи? Одвратно е ова бе.Не е ни убаво, ни секси, ни привлечно, ни естетски е убаво, а најмалце здраво. Ало тоа силоконите и хијалуроните не се витамин Ц па нешо добро да ви праат. Не може устата да ја затвори да му ебам матер, ми се згади животот.
Сакам да кажам, бев многу толерантна, многу долго. Ама сега вервам во еднаков третман. Вау. Вау колку повредени ега ко ќе третираш некој, како шо тој го третира светот. Па плачки како "вИе СтЕ пРоТиВ оВа аМа Ја Шо ПрАјТе". Така де. Гниди сте оти мислевте нема кој да ви врати. Мрш.
Не знам кое лице го имате, кога на луѓето им се потсмевате зад грб, а после седнувате да јадете на маса заедно.
Одлично интервју, неделава дефинитивно смарам ( свесна сум за тоа ) со рок групава , но штом покажам интерес за нешто, не го баталувам така лесно. Па така и ненајдениов случај со песнава. Убо им објасни, песната не е первезна , додека траеше изминатиов час интервјуто коментиравме сите на четот на Јутуб сега гледам тргнат е четот и буквално пишуваа луѓево дека текстот се однесувал на секс и марихуана. Луѓево изгледа имаат перверзен мозок па натаму им забегуваат мислите. Да цитираме што кажа Тобиас на интервјуто : go down does not necessary mean as an 69 , and Mary doesn't necessarily mean mother Mary of Jesus ...." Како што реков, неделава се дружам виртуелно со групава и сите нејзини настапи кои моментално кружат на Јутуб бидејќи имаат турнеја во Канада и Америка па се постираат клипчиња. Денов бааги музикален , со музика човек и да зачисти по дома и да среди фрижидер и јадење за утре. Имам уште пола саат , па легнувам да спијам треба да станам у 5 , на работа сум од 6. You go down just like Holy Mary Mary on a, Mary on a cross п.с. 100 % сум сигурна дека сум им досадна на многу од форумоц, НЕ МЕ ЧИТАЈТЕ тие што ве замарам со моите постови, влезена сум во мој филм неделава со песничево. Кај и да е, ќе си дојде и маж ми до работа. Ајде се гасам од форум. Лека ноќ
Дали некој се сеќава на Благодушка Марулова? Тоа беше хумор многу, многу ahead of its time. Се дивам сега.
Kaysharov Konstantin koga vejke znajes da iaterovas demoni molimte dojdaj isteraj ja svekrvami od doma.pogolem gavol nema odneja. Е готово, кај ти текна! Сега ќе биди трендинг на Фејсбук.
Подобро прашање е, зашто средношколец има мечка која е 10000% повеќе од 105 коња, колку што е дозволено да вози шофер почетник? Сфаќам дека ЈБТ е школо за кремци, и дека мора да се прокурчат колку пари имаат, и да пробаат очајно да ќарат некое девојче.Ама не им текнуе на родителите дека со таа Мечка може да излупа некој дур се курчи?? И после сообраќајки има, епа ќе има. Им давате на ДЕЦА коли што не можат да ги КОНТРОЛИРААТ.Чим законот рекол до 105 кс значи има нешто. Значи сметаат дека на почеток треба да се вози полабава кола, да се научи сообраќај, да се научи контрола врз возило.Не е ова факинг Тесла па сама да му кочи/убрзава/успорава. Па уше протестирал паркинг шо немало. Оф бе буржоазијо.
Ни куп трагедии не ги научија родителите дека разгалувањето е лошо.Полесно е да им дадат играчки отколку да ги воспитаат правилно.А, после оф, леле...
Виршлите Вуди(Wudy) се повлекуваат поради контаминација со Листерија, а од пред неколку дена поставени на акција во речиси сите маркети…. coincidence?
Мислам дека на сите таксисти треба да одат на редовен психолошки преглед. Ми се погоди манијак, па почна се да ме распрашува, Боже сачувај. Демек, внукот работел кај нас, и се знаеше и колку пари земаме и што работиме. Реков ај баш да видам кој е тој мој колега. Татко му бил иначе..сега видов на Фб. Не секогаш успева ваква финта. Нз зошто лажење кога сите се знаме...