не е прв пат серија да се сопре. среќа ахв знае шо прави. ќе се уништи се и Вуди ќе продолжи нормално со работа. Како што е нормално во болници да се појави бактерија, така е нормално и во храната. Ќе се среди.
Скоро пред месец дена, јадевме со татко ми. Иначе, јас никогаш не јадам и ај реков на акција се, и тоа 2+1 беа и баш ме зачуди ама ај реков...
Тоа е мајндсетот. Знаат дека Македончето сè на акција купува, па ај и виршлите да изодат, да не се фрлат за џабе.
Знам дека не се ич сејф и дека не се здрави, и знам за начинот на кој што се произведуваат, ама мене ми се guilty pleasure и виршлите и колбасите и се. Си ги мезам така само.
Популарен и обожаван член пишува осудувачко мислење and no one bats an eye. Помалку популарен или омразен или нов член пишува слично мислење and everyone loses their minds
Секаде има акции и попусти, look it up. Штедење се вика. Дури сега за дозна за контаминацијата. Само македончето плука по македончето.
За жал да, ама ги знаеме причините зошто тоа е така, стандардот е повисок од платата, имам роднини во Австралија правевме муабет и ми кажаа ако ви се верува некои работи за јадење се поевтини од тука, а и други луѓе кои живеат таму истото ми го имаат кажано.
Не плукам по македончето што купува на акција. Плукам по мајндсетот на македончето што ги ставило расипаните виршли на акција. Купуваме сите на акција. И тоа не од што ни е преубаво и превкусно, туку од што мора.
Газда на маркет попрво ќе фрли расипан продукт него да го намали пред да се расипе за да се продаде полесно. Ваму кај што пазарам, скоро секогаш наоѓам по некое пакување расипани свежи печурки. Печурки свежи како и да ги чуваш, по една недела веќе не се за јадење. И фала богу нема да ги купи никој и само ќе ги фрлат. А можат фино лепо да симнат цена, луѓе почесто би купувале и нема да бидат во загуба и они толку. И ја би нормално. Ама не, дури поскапени се од пред неколку месеци.
Тоа не е до менталитетот во МАКЕДОНИЈА,туку до оној што слуша ваков муабет и го боли и сфаќа лично ,еве јас јавно кажувам идам на психолог,психијатар,некад сум на розе пилула ,некад добро се карам со маж,не на форум јавно ,имам дете со четворки ,не скроз одлично и уво не ме боли,Една другарка се зачуди ми вика -ААА ти не си барала врски во школо?Ма што ти е ма тебе, ти лигави се и купувај на учителки поклон ,јас ќе се карам и со цело школо ако треба ,ама не за поголеми оцени.Најважно не гледај по социјални мрежи ,се срекни,убави,заљубени ,дотерани и нашетани.