Можеби ви е психа, но не знам, ја сум зимурлива, на овие температури дали е пролет или есен, стално носам долги, ладничко е.
Каква е оваа појава откако ќе фатат дечко сите луѓе околу нив да ги заборават и центар на светот да им стане дечкото. Толку ли очајни бевте за дечко и врска, што ништо друго веќе не ве интересира?
Само уште еден вечер на свадбата ако ме праша кога ќе дипломираш, кога ќе работиш, кога ќе се жениш, до каде си со животот, ќе почнам и јас вака.
Исто. Се тешам дека се потолерантни на ладно изгледа. Гледам многу луѓе и јас во кратки, се прашувам дали јас сум до толку осетлива на ладново време или што е работава.
Лани ова време и пред две години Сум се сликала со дуксери со гол стомак Сеа носам долна маица, полуролка и кожна јакна ќе опнам. Снапчат е овде да нѐ потсети дека лани и прекланк било потопло. Ама лани беше факинг најтоплото лето шо сум го осетила, нели и јули беше најтопол месец евер на Земјата.И септември беше топол. Сеа уште у јули зафркаваше
Дали има и некој друг што ќе си преседи дома оваа сабота вечер? Единствената другарка ми е со дечко и, на дечко ми итно му излезе работа и така си седам дома сама и се прашувам зошто сум толку осамена.