https://sitel.com.mk/masovna-tepach...R740eyjg2PrSzLjTjVAW90s6vbPr-Fb93QYfsuJdSyZzE Хах Еве јас како насилник, да ве прашам, шо праите со децава, родители? исто еднаш бев сведок не знам дали кажував, дечишта во Карпош 1 гаѓаа тераси со камења или не знам што. и јас знам да се исклучам или зборам така па сум насилник Ама што е многу, многу е.
На фб и инстаграм стално како sponsored ми се појавуваат сториња и постови за клиники и лаборатории за испитување плодност и инвитро, прашања околу бременост, зачнување и пороѓај или постови за здравје кај бебиња. Интересното е што ниту пребарувам ниту следам слични профили. Дали пробуваат соц мрежи да ми кажат нешто?
Станав со главоболка, а не ни пиев многу? Дали ова е то старост шо го викат? А можи и вода, ПАК да не се напив 24 часа. Ок најверојатно вода не се напив. Фак. Вода пак не се напив.
Абе не пиев многу, скоро ич. Некни поќе испив него вчера. Ама вода генерално заборајв да се напијам. Ко, вчера станав со главоболка оти некни ни чаша вода цел ден не се напив. Вчера колку шо памтам се напив само сабајлето, за глата да ми помини. Арно на работа седи до мене и пијам вода оти дома заборавам. Петокот шишето си имав забораено и зато тој ден скокнав пиење вода. Туку ај са ќе си земам едно шише ќе го шетам низ куќа како шо се движам.
И јас сум со главоболка пиена сум вода. Дури и очи ме болат. Вчера само безалкохолно пиво испив и тоа дали пола беше и легнав.
Течности, искрено б12 редовно од ко пиев значително ми намалија. Сега заборавам да си купам од ко допив. Страшно. Edit. Водава многу вкусна подолго време ко ќе се немаш напиено.
СДК дека сум ја сонувала @buba4e89 Кај мене дошла, сме си правеле муабет. И брат ми бил тука и си се засвиѓале од прва. Од каде пак сега ваков сон?
Црна долга коса, тенот накај темен повеќе, црни веѓи, без шминка си била. Фармерки и портокалова мајчка на прерамки. За косата нешто си зборувавме
Сега ти ја знам фацата, во сонот те видов. Туку, требаше у Сонови да пишам, да ми го протолкуваат сонот
Poznavam kup brakovi koi se farsa i brkanje i tepa ne kako sekojdnevni aktivnost. I ich ne mi e maka sto se razvediv.