Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Ај фил гууууууууууууууууууууууд тананананааааа :rock:
    Се осеќам секси! А не знам зошто. Мора ли да има причина? Само ќе уживам во моментот :D
    Премногу цепидлачиме ние луѓето,знаете.. А всушност,ништо не ни фали. Само сме алчни и сакаме повеќе. А всушност,можеме да уживаме и во среќата,и во досадата,и во тагата,и во болката...
    Ви праќам позитивност!

Lella, luci22, Elennaa and 10 others like this.
  2. imelda

imelda Популарен член

За два месеци 60 години полни. Вози низ улиците низ Лондон како Стиг од Топ Геар. Добив неколку мини срцеви удари :D ама не однесе и донесе живи и здрави. Единствна жртва е цената на паркинг. |(

Одамна ми требаше ден, ексклузивно женски ден. Обично тежнеам јас да сум постарата во женско друштво. Не било лошо да поминам време со постара жена која на моменти се однесува помладо и од мене. :wasntme:

Преморена сум. Ќе спијам како заколена :drunk:

3. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Мајка ми и татко ми, беа на краток одмор и сепак не ме заборавиле, напротив ми го купиле тоа што најмногу го сакам. :inlove:
    Мама и покрај тоа што е против тоа да носам дуксери, ко машко сум била :doh: , сепак знае дека многу ќе му се израдувам и ми купила еден прекрасен дуксер. ^_^
    Вчера ми кажаа едвај издржав до денеска да видам каков е, баш ми го погодиле, љубов на прв поглед ми беше, а богами и на втор. 8)
    Како се израдував леле, вистина е тоа среќата е во малите нешта. :nod:
    Го земав дуксерот го пробав и ја изгушкав мама, а она |( и ми вика не ми е јасно како може толку многу дуксери да сакаш, ај брат ти машко е ама ти, тешко дека некогаш ќе се понашаш ко права дама. :x :D
    Толку многу му се израдував ах... [​IMG]
    Сепак една е мајка! :!: :l:

4. gingerchild

gingerchild Популарен член

Муабетов на Дрим Грл ме потсети на еден момент кога мајка ми ми дојде дома со ваква маица:

(нажалост тоа ни беше најблискиот муабет за сексуални односи - никад вербално остварен, и ден денес не знам дали да плачам или да се смеам)

Attached Files:

AziskaStrslenka likes this.
  5. RockNroLLGirL

RockNroLLGirL Популарен член

Hola! Buenos dias! ¿ Que tal ? ¿ Como estas ? Me llamo RockNrollGirl , Muy bien ! Buenas noches !
    учам учам 8) 2 дена од ко почнавме и одма не бутнаа на шпански , сите азбукате е учат , ние одма есеји пишуваме :D
    да почнам со првиот ден , влагам во училница и гледам една стара жена ниска , потоа сватив дека треба неа да ја трпам 1 година :nod: и почна да кажува како сите биле добри а таа лоша и сите за неа мислеле дека е лоша , почна да не заплашува уште не почнати :envy: .. од прво неможеше името да ми го погоди и требаше сите aquí да речеме :rofl: бруки .. си отидов дома и викам јас овај клас го менувам ! :!: многу лоша , многу .. зедов потпишав 300 хартии , и си викам ај уште една ден ќе ја трпам , влегов прва во училница и викам : Buenos dias seniora Michael , и таа ми вика ќе ти дадам 1 поен дека така ми рече.. 8)
    еден ама вреден , и само се вртам зад мене цела редица деца чекаат да и речат за поен [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    и почнавме со учење и влезе умот во мене и само мене ме станува сега :devil: и поле размислив си викам ах ќе ја трпам цела година , убав ми е класов уште таа да не беше лоша .. лесен е јазикот се е добро само наставничкава не ми чини [​IMG] си знам како се спелуваат зборовите , дека од македонија сум 8) шпански серии од 5 години гледам .. како да не знам :D
    имаше едно дете од турција и запрајвме онака муабет и му викам дали имаш гледано шехерезада и тој ми вика : да бе како знаеш ? ти од турција да не си ... не бе од македонија сум аххах
    + многу сум среќна дека ми се погодија класовиве годинава [​IMG]
    посакајте ми среќа на шпански , и ако ме нема на форумов , од наставничката ќе да е
    заминав јас
    ADIOS ! CHAO !

Lella likes this.
  6. kravce

kravce Форумски идол

lunicka likes this.
  7. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Хваља љепо на позивитноста, еве и јас такоѓе се осеќам секси, а и како џукела во главата.
    Сакав малце на Бетовен да заличам.
    Tова косата много добре. :emo:

AziskaStrslenka likes this.
  8. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Ноќните терори започнаа. Овој период од Август обично пред да заспијам пола саат, саат се вртам во кревет и ми се моча на секои добри 5 пати, иако најмалку 4 саати пред да си легнам ништо не пијам.
    Ама станува и полошо. Пред и после 1ви Септември неколку дена навечер не можам да спијам, ме фаќа несоница, на 5 минути ми се моча |( Само за да не бидам одморена за на школо :fubar: :D
    Ама најлошо и кога во зимскиот период ме фаќа несоница. Е покрај горе наведеното тогаш и да е -20 степени, на мене ми е жешко :D
    Не можам да се сфатам :D

Lella, AziskaStrslenka and Dream-Girl like this.
  9. Elennaa

Elennaa Популарен член

Значи не знам како да ја изјавам мојата љубов кон пивото. Стварно не знам. :rofl:
    На клупа седам и мастика џвакам, у пи*ку матер, колку го сакам. :D Тоа е една вонземјена љубов (превод од ванземаљска ваљда :D). Тоа е едно совршенство без маани. :l:

Мене ко да ми помина дремката... ај, ќе дојде друга. :rofl: Како викаат? По автобуси и по дремки не се трча, секогаш ќе дојде следна. :D
    На ви едно песниче. Многу го засакав. :rofl:

http://www.youtube.com/watch?v=YXnjy5YlDwk

Lella, Barbie20, Dream-Girl and 4 others like this.
  10. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Зошто животот е никаков?

11. Mahidevranfan

Mahidevranfan Популарен член

Хелоу грлс :D :hug:
    После месец ипол по гости и одмори, си се вратив јас дома :lol:
    Дома ни е хаос, мислиш атомска бомба паднала, само со еден збор ќе ви појаснам - кречење :rofl:
    Една соба се кречи, друга, па вади ова, вади она :D

И да, од денес па се до почетокот на школската година, секое утре ќе трчаме со една другарка. Да се вратиме во кондиција, на време, за да немаме проблеми со нозете кога ќе почнеме со играорната :rofl:
    Додуша, и не само за играорнава, здраво е да трчаш :angel: Малку ме болат стапалата, ама прв ден е :wasntme:

Ајт чао, заминав јас да помогнам :hai:

Golden, Lella and Anabelle.Amorette like this.
  12. Moonstone.17

Moonstone.17 Популарен член

Вчера се вратив одморена, полна со енергија, а денеска пак Јово на ново. :D
    Оцрнета, исполнета со мирисот на морето. Џоли и Бред може комотно да ме посвојат.
    Најбитната работа- изнасликав се`, сепак треба нешто да биде зачувано, во мојот случај сешто. Секојдневното одење на плажа последните десет дена, од денес го заменувам со неделно чистење, а за една недела и одење во школо и школски обврски.
    Ако, за промена е добро. :D
    И тоа е тоа, имајте убав ден.

13. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Понекогаш си викам: Па добро, од факултетскиве скрипти може да ми послужи барем задната корица во боја. Што честитки испаднале од нив...

14. lunicka

lunicka Форумски идол

Денов хаос,станав со кокошките,кафе,доручек,перење на рака,пуштање на 3945 машини,ѕиркам на нет,пеглање 230 кг алишта,кафе,бришење,ја варосуваме спалната,(како да сум му чирак на маж ми дај ова,дај она,држи вака,тој целиот килав од кичмата ама тоа не го спречува да бара сексуални услуги за варосувањето),алишта еден куп,ручек треба да ставам,комшивката ме вика да одам за Црна Гора,усисување,ширење алишта,кафе,ѕиркам на нет,кафее дупло,лимонада за промена,паркетот треба да го стругаме,барам стругач,...што сакав да кажам?
    И топло е ,топло....[​IMG]

Lella, Barbie20, Mishela and 9 others like this.
  15. Daleron

Daleron Истакнат член

ААААААААААААААА и јас имам еден ваков :swear:
    А паркетар да ти препорачам.

lunicka likes this.
  16. Daleron

Daleron Истакнат член

Го гледам Трој на ID X абе каква плачка сум, на се плачам, отсекогаш сум плачка на туѓи судбини, само на мојата не.

Daydream likes this.
  17. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Не така одамна, се чувствував како да стојам во огромна гужва луѓе и сите се движат напред,ко молекули во Брауново движење удирајќи се една од друга,собираат енергија и одат напред,буткајќи,движејќи се. А,јас стојам некаде измеѓу сите тие познати странци и стојам во место.
    Ко лего коцка што не може да си го најде своето место во изградената творба и стои на страна.

Вчера,се најдов во реална таква гужва ,каде луѓе одеа ,се движеа ко во стампедо,а јас чекав и стоев. Работата беше што прв пат после година дена не почувствував дека стојам во место,туку се движев,летав и чувствував се,појасно од било кога. Состојба на умот велат.

И пак се почувствував како лего коцка,ама коцка што ќе изгради темел на моја сопствена куќичка. Од нула. Градена само со љубов,среќа и радости. А и со по некој неуспех што кога ќе го претворам во успех ќе го закачам како симбол на мојата победа на ѕидот.

Lella, bittersweet, Barbie20 and 9 others like this.
  18. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Влагам да се бањам,и онака сама,под туш..и ми истекнаа глупости,си се присетив :D Секогаш така си се смеам како ментиш. И ми се приоде во школо бе... Заради глупостите. И онака уште една година ми преостанува до факултет :D Да си ја искористам паметно. Со многу бељи! :!:
    Одлична ученичка сум,си учам,немам проблем,ама не можам да се воздржам да не направам некаква беља. Како цврци да имам во газот. Четврта средно ќе бидам,а како трето одделение да сум. Едноставно,не можам а да не се изглупирам или избрукам.
    Ахх,спомени.. кога пеев на разглас песна за психопатот и си мислев дека е само онакво микрофонче а тоа цело школо ме слушна :lol: Кога лижев степ на час и изгледав како маж кој ја сака својата жена секој ден од месецот.. Кога си ги дрпнував лампионите кои професорите ги носат,и ги „предекорирав’’ елките.. Им лепев мастики на столчето на сите оние кои ме нервираат... Па сите тие трол состави... Кога ставав кока кола во течните сапуни... Дете.
    Уште па како се имам брукано.
    Јас сум талентираната која на есеј наместо „морална поддршка’’ пишала „орална поддршка’’. Која изигравала Спајдермен и се бесела по цевки од парно,па си ги раздрапала панталоните и надвор се оптегнала на снегот по гаќи. Зарем треба да спомнувам колку пати сум се лизнала во ходник,па сум станала и додека сум станувала пак сум се лизнала и ми се видел убавиот газ? Па се качував на дрво,и додека се качував,еден другар ми ги тргнал хеланките и ми се видоа bratz гаќите. Да,bratz гаќи на седумнаесет години. Уште една година.. ме фаќа страв. Како ќе се снајдам јас на факултет бе? И на работа :lol: Јас само за во градинка сум. Говедо незрело.

Golden, Lella, Barbie20 and 9 others like this.
  19. Stefani999

Stefani999 Популарен член

Денеска се наопачки правам...Искршив една чинија,ја истурив пресолта од маслинките и цело перде го откачив :x Ми се издраа едно убаво :rofl: :tmi: Окапав 2 саати над шпорет(палачинки правев :$ ) ама се исплати..И нормално се натискав ко свиња :emo:

20. Lilit

Lilit Форумски идол

Не сме македонци ако не направиме контра на нешто со истакнување на поголемата човештина и самариќанство.
    Ајде донации мк што си пишале што си пишале, ами оние кои потоа го споделиле со дрвење за тоа како и што треба и демек донирале 100 денари, па ми се блуе.

Зошто да не е бакет чаленџ со мраз ладна вода и 10 донации? Па за нормален човек донирањето 100 денари е вообичаеност, не гледам предизвик во ова.
    Не мора да се снимате за да ја осетите сензацијата на грч, направете го додека се туширате со грч ладна вода... ставете се во нечии чевли и замислете си како би било така животот да ви згаснува.
    Идејата за овој предизвик беше, да сочувствувате буквално, ако се полиете да донирате 10 долари, а ако не се полиете, а сакате да допринесете да донирате 100 долари.
    И не морате да бидете предизвикани за да го направите тоа!

Мене лично, исто ми е со тие ваши 100 денари. Јавно се тагнувате и предизвикувате, дали е кофа вода со снимка или вашата песничка за хуманоста и плукање по оние со кофата, е тотално исто, претенциозно и глупаво!!! За наш стандард, а бога ми и навики 10 пати по 100 денари е предизвик или 5 пати по 100 денари.
    Баба ми има еден збор кога нешто се прави со сила и од чалам - зорле. Е така ми е и ова, зорле 100 денари.

Ај здраво.