Мислам дека никогаш нема да успеам. Цел живот се борам со ова. На крај само јас страдам, давам максимум а добивам ништо.
Ke bides ladna koga ke uspees da kazes NE na site,koga konecno ke kazes deka ti si Vazna,a ne ostanatite,koga ke se sakas najpoveke samata,probaj,ja praktikuvam taka,super se suvstvuvam,malku nekakov stres,muzika peam iako neznaam ama glasno i se opustam,emociite se tuka ama jas sum poinakva,i samo POZITIVNO ama za tebe
Се запишав на Бреинстер за Software testing, подготвителна програма декември, едвај чекам. Рачно тестирање имам познавање, али автоматското ми е предизвик и се надевам че го совладам во максимално кратко време. Че дам 102,3% од себе тие шест-седум месеци.
Sakam da kazam deka vremeto e vo klimaterijum,znaci 2 stepeni dozd odednas sonce pa 8 stepeni pa vetar,i sega pak sonce znaci nemozam so esensko zimaska letna garderoba da izlezam se vo ranec
Еве сега видов ако мислиш на ова Чисто сумљам дека ќе крене раце. Тоа е исто ко ќе пише некоја форумџика дека се откажува од фемина форумот и фино лепо ќе дојде под друг ник Кога е веќе навикнат на нешто што често го посетувал, нема шанси така лесно да се откаже , 100 % сум сигурна.
Дал сте бе вие нормални више? (реторичко, одговорот веќе го знам) Дали сте бе вие свесни колку е саатот, шо се дешава и шо следи? Сноуфлејкси (од 7 до 77), разгалени сноуфлејкси насекаде... Спојлер: . (со bubble burst & meltdowns incoming...)Oh well, c'est la vie I guess...
Не се сити на туѓа несреќа де. Да, на ова мислев. Можно е, јас се мислам првично ќе пробува да го врати каналот, а Митровиќ мораше вака оти Богдан најави дека во сабота ќе објави документарец за Митровиќ. Баш така
Порано розева боја беше за женски, а плава за машки. Сега се у мода неутрални бои. Па се замислив како во иднина ќе прават џендр ривиали?
Мојата токсична карактеристика е тоа што кога минувам низ лош период се изолирам целосно, се губам како да не постојам. И после некое време се враќам ко нишо да не било .
Се ситам? Не, туку ликови како овој не треба да имаат апсолутно никаква популарност. Ама добро јасно е кој ги следи.
Edinstveno neshto so me nervira e so bez da me prasaat mi odbira nekoj drug religija,pa i da recam ime... Preferiram da e nekako do 18 ili 21 godina da koristime brojki ili non religious type pa posle da izberime so da sme i kaj da sme.