Да. Сите што заземаат став околу него очигледно го следеле, е сега дали се согласувале или не со содржината што ја објавува е друг муабет. Но за целава оваа ситуација има голема поддршка.
Неможам никако да си најдам очила за сонце што ќе ми стојат убаво Мојава глупава глава не сака очила Епа се нервирам многу, ама не се откажувам од потрагата
Повозрасна жена -...знаеш дека порано многу пушев.... Јас - Што пушеше? *awkward silence, женава се воздржува да не прсне од смеење. Кај да се закопам од сТрамоќа?
Кога некој ви се отвара за проблем, начнува тема на муабет и вие му велите : " Сите имаме проблеми, не си само ти" Верувајте дека ОДМАГАТЕ. Внимавам кому му се доверувам. Имам надеж само во Господ, колку и да звучи клише. Поарно пари ќе дам на психолог отколу да им се доверувам на луѓево. Ми треба чоек со емпатија, топлина и ведрина
Се сложувам со неа, ама па и со тебе. Ако ништо друго бар бака прасе(hope I spelled that right) ја има потполната поддршка од народот за кој и да е негов најнов успех во животот, бар тоа, so we have that going for us which is nice.
Се додека на нашава политичка сцена фигурираат вакви политичари, од нас држава не бидва @INNERBEAUTY се мислам и за ова ќе се сложиш со мене
Мене ми се свиѓаат кај луѓе кои имаат истакнати црти и кога им се блендираат со тонот на кожата, па не им требаат веѓи. На пример Џулија Фокс е розева во лице и со белите веѓи некако не ми се свиѓа, додека Лејди Гага ептен ми се свиѓа вака. Мене многу работи не ми се јасни на тие забави, ама денес одбирам мир.
Секако дека се они криви. Никој друг. Ако немаат ќе одат и ќе раситнат. Сите што сме работиле на каса сме ситниле пари ако сме немале, дури и кај што работев луѓето нѐ чекале да одиме да раситнеме за да им вратиме пари.
Епа нека тражат од газдите, а не да се понашат на муштериите. Муштеријата па ич не е крив што они немаат ситно. Патем Стокомак имаат многу продавници, како може газдата на сите да им обезбеди ситно?