Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Anne Boleyn

Anne Boleyn Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2021
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    1.846
    Ако имаат многу продавници ќе задолжат менаџер или шеф и од рано насабајле ќе си раситни во банка.Да, и јас сум била со девиза и сеуште сум, дека на купувачот треба да имаш да му вратиш и сум трчкала да барам а што не е во ред муштеријата да чека,зошто не секој има време да чека.Ова во мала фирма,додека во големи фирми каде има врвулица на муштерии апсолутно не треба да се случи,муштериии да чекаат во ред додека продавачката бара некаде надвор да раситни.

На Ajronmen, WildMk и ElenaOfRivendell им се допаѓа ова.
  2. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    39.755
    Во право си. Ама пак ќе речам нека си бараат од претпоставениот да им носи секое утро ситни пари. Јас искрено подобро би почекала да раситнат отколку некој да ми се испонаша така и да ме потценува што едно чоколадо сум купила само. За такви продавачки немам разбирање

На Anne Boleyn и ElenaOfRivendell им се допаѓа ова.
  3. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    15.675
    Последна измена: 30 септември 2022
    На Kom.pot, Peanut Butter, Tanjamm и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.005
    Допаѓања:
    10.902

Еве нов клип , од пред 2 саати прикачен

А под него сите коментари за поддршка за Бака Прасе 8)

Друже, гледам си спомнал документарен филм за Митрович, ако стават викендов сподели со нас (highfive)

5. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.409
    Допаѓања:
    60.174
    Србија ја тресат два огромни скандали периодов.

Првиот е дека е ослободен сериски силувач, таксист, на кого еден одвратен, смрден спрски сајт одлучи да му прави интервју, каде овој експлицитно си кажува како силувал, кај ги носел жртвите, дека не требало да мрдаат дури ги силува, итн, итн. Цела Србија се дигна на нозе, го избришаа видеото, зградата на сајтот секој ден со јајца ја маваат.

Вториот е дека на една српска јутјуберка, сестра и беше буртално претепана од својот сопруг. Девојчето објави све, страшни се сликите и модринките, страшни се крвните подливи, а најстрашно е што манијаков од земја го имаше акнато и своето 2 месечно дете. Па ко вистинска пичка ги однел на болница, и се скрил во грмушки дури не му дојдат таткото и братот. Таткото уште попичка, почнал да мавта демек знаете ли кој сум јас, моќен човек што мисли дека е над законот.

За тоа што им посакувам на овие тројца нема потреба да коментирам, кажано е, Марија Шерифович убаво вика црко мајци ночас.

Друго сакав да кажам. Коа беше еуропрајдот стотици луѓе излегоја со кандила, свеќи, со гнасни пораки и бранеа фамилијарни вредности. На форумов јајцата ни ги потекоа хомофоби, не било христијански тоа, вреѓале релгија.

Истиве луѓе ги нема да бекнат сега. Мртвило. Мукла. Штама. Или фамилијарни вредности се да си ја претепаш жената до смрт и да го акнеш од плочки своето две месечно бебе?

Ми се повраќа од вас, гној на општеството, лицемерни, одвратни, без грам чувство на емпатија.

Еве ви го лепотанот, видете му опис под сликата
    Screenshot_20220930-130246_Instagram.jpg

Мрш.

На Gosh, crimson, senjorita-v и 29 други им се допаѓа ова.
  6. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    15.675
    Врска нема паралелата која ја влечиш.

Кој вели дека истите жени кои бранат фамилијарни вредности и се против гнасните провокации на парадите, не се истите тие кои излегоа и на протестот против дебилното интервју на Информер, каде што дури и уредниот им беше физички нападнат од жена која протестираше.

А за ова со насилството врз девојката, секаде до каде што прочитав секој нормален го осудува.

На simoncelicius, Anah и tel-ef им се допаѓа ова.
  7. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.257
    Тие се оние со кандилата.

На fbaby му/ѝ се допаѓа ова.
  8. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.409
    Допаѓања:
    60.174
    Ти Брате не си ни од Марс паднат.
    Од некоја неидентификувана планета си. Врати се на Земја, кај што многу јасно се гледа на твитер кој излегол и за што тие луѓе се залагаат.

На crimson, pravnicka_2604, Nausicaa и 7 други им се допаѓа ова.
  9. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.823
    Допаѓања:
    23.462
    Поентата очи боде, а ти намерно ја промашуваш, ама ништо ново кај тебе. Ми се повраќа од секое твое напишано мислење.

Побарај ја поентата во тоа што човекот кој тепа 2 месечно бебе и жена си, е гласен христијанин кој без сомнеж се залага за фамилијарни вредности кога се паради во прашање.

На crimson, tirkenbal, pravnicka_2604 и 6 други им се допаѓа ова.
  10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.093
    Се тетовирав денес, нешто што посебно ми значи. Дур одев натака нозете ме враќаа, мислите ме убиваа.”Што ако многу боли,што ако не истрпам..”.
    А всушност стравот воопшто не беше оправдан впрочем безврска.
    Не е болка што не може да се издржи напротив не се ни чувствуваше.

Со здравје да си ја носам.

На senjorita-v, Beautiful Dreams, GirlLove и 5 други им се допаѓа ова.
  11. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.160
    Допаѓања:
    49.322
    Со здравје да си ја носиш:D

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.427
    Допаѓања:
    20.786
    Преку паткава од луѓе што ќењаат како младите седеле во автобус и не станувале на постари.
    Еве ви идеја - за викенд пешачете покрај кеј, водно итн за да имате сила да стоите во автобус. Ако од друга причина не можете да стоите, никој не чита мисли и имате уста да замолите ко чоек.
    Ама и помлад од вас да ве замоли онака човечки е да станете.

Бтв ми се случило да ми падне шеќер у автобус и во фацава бледа ко дух да ми речат "Аа како не ќе ти станувам, млада си" откако онака замолив најкултурно.
    Морав да се симнам порано дур ме држеа нозе за да седнам на некој бетон или клупа.

Станувам само ако некој ме замоли онака учтиво. Евентуално на некои што стварно изгледаат дека не можат да стојат. На другите не.
    Толку.

На simoncelicius, senjorita-v, Maylin и 13 други им се допаѓа ова.
  13. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    15.675
    Некој од Марс паѓа, а некој од глувчешка дупка излегува, но тоа е не има секакви, инаку гледам, читам и пак ќе ти повторам секој нормален човек ги осудува постапките на порталот и на насилников, исто како што ги осудуваат и провокациите на парадата.

А тоа што скоро секое мислење ти е исполнето со фрустрации, а и со навреди кон верници кои патем ги има и тука на форумов кажува доволно за тебе, јас бегам од такви.
    Ниту можам ниту сакам да знам за што се залагал, насилството што го направил е за осуда и толку.

Повраќај слободно.

На simoncelicius, elimkd и tel-ef им се допаѓа ова.
  14. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Ко овде не полуди, тај није нормалан. :D

На senjorita-v, Radler, H.VAGA и 8 други им се допаѓа ова.
  15. Aнонимус_

Aнонимус_ Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2022
    Пораки:
    486
    Допаѓања:
    1.459
    Интервјуто од Informer со силувачот е друштвено корисно, и секое насилство експлицитно треба да се експонира а не да се молчи и крие во јавноста додека насилниците лесно поминуваат со само неколку години затвор и пуштени на слобода.

Протестот треба да се насочи кон судството и законот за силувачи а не кон порталот кој што иницира спроведување на нов закон за такви болесници.

На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.160
    Допаѓања:
    49.322
    Абе директ кастрација за силувачи/педофили
    Преф да влезат у затвор, сечи тоа комплет.
    И нека се сликаат коа ќе искочат

На Michaelalala, GirlLove, Ich liebe и 2 други им се допаѓа ова.
  17. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.409
    Допаѓања:
    60.174
    И да бегаш, ќе не куртулиш.

18. Matotheja

Matotheja Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.208
    Допаѓања:
    9.355
    Има една продавница за наочари во Сити Мол на приземје. (Не знам точно како се вика, но се брендирани и нормално поскапи.)
    Е сега, има продавачка таму што ќе ти најде модел што најдобро ти стои, девојката е профи, ако имаш компир лице ко моето, одма ќе те погоди.
    Ако не можеш да си ги дозволиш, ќе знаеш од прилика модел и ќе си бараш поевтини варијанти.

На simoncelicius, mira.mira, GirlLove и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.084
    Колку брзо лета времето:worried: Порано читав некои фрази дека лошата вест била тоа што времето брзо летало, а добрата дека ние сме биле пилотот|( булшит|(

На cresa-jagoda, senjorita-v, tirkenbal и 4 други им се допаѓа ова.
  20. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.093
    Понекогаш се прашувам каков е тој татко, кој со насмевка на лицето си го подржува синот кој претепа жена речиси до смрт. И каква е таа мајка што сака да го расипе бракот на синот?

До кога ќе владеат праисториски стереотипи?

21 век!!!

На cresa-jagoda, senjorita-v, MeowMeow и 6 други им се допаѓа ова.