Каде женската коса би се изложила на толкава топлина па да го истакнуваат ова како квалитет и причина повеќе зоштовреди да се купат
Можда.Немам претстава на колку степени на пример работи пегла...пред рерна ај доека вадиш тава веројатно може да има толку...
Ама чекај.Тоа е само надградба на коса или пегла за коса? ако е пегла за коса значи ја сум ги помешал лончињата, не сум разбрал
Наградба за коса е. Потенцирано е дека можат да издржат до 190 степени. Во случај да си купиш и користиш пегла за коса.
... Aand just like that I'm zen again. Во меѓувреме, го најдов видеово на YT, замислете повеќе јутубери па и луѓе да беа вака поискрени на социјални мрежи па и општо во живтот, наместо секогаш претставување во совршено светло. Дај ми искреност, доста со фолирања и лажна позитивност.
Не бе, не им е гајле нив температура, стомачен вирус, менструални болки дали имаш или шо и да е. Само "млад си/стар си". Прашање е колку они низ годините пробале да си ја одржат виталноста. Оти hard pill to swallow е дека можеш да бидеш здрав без болки на стари години ако со години си физички активен. Едит - гледам пред неколку дена на кеј двајца дедовци од 70тина години трчаа и вежбаа. Значи... А за здравствен проблем од други причини, епа на сите возрасти може да го имаме де.
Како јадете манџи без да ви се спржи желудникот од киселини? Deep fryed јадења не ми сметаат колку што ми сметаат манџи. Или никој околу мене не знае да ја направи убаво?
После 20 години првпат лижам лижавче кое го купив за 12 денари, а порано беа 5 денари и беа скоро двојно поголеми.
Абе SKIMS се, брендот на Ким Кардашијан. Во последно време ми се распука инстаграм со reviews за некои ствари од таму. Ама не го менува фактот дека се обични црни гаќи од apparently многу удобен и мек материјал. Не ли ме посреќат во кревет, ќе има тужби.
Ова сум јас како те џаџнувам со моите пиџами и памучни гаќи. Очекував некои пресекси гаќи. Се шалам, со здравје да се носат и многу среќа во кревет да ти донесат
Ми се случило така да повикам на кафе (колешка, или девојка што ми се гледа интересна и сакам да ја запознаам подобро) и ми вика имам дечко, мажена си, а јас враќам е ако де викни го и дечкото и мажот што повеќе тоа подобро ќе се дружиме. Не за друго пошто мене навистина ми било за дружба а за овие другиве не знам.