Нема ништо поубаво од тоа некој рандом (згоден) лик да ти каже многу убава си. И то во недела у 7 сат.... И така убаво чувство ви викам...
Самата помисла каков период доаѓа, магичен и раскошен, топло чоколадо и мачмалоу… ммм Мирисот на чај со цимет,чајни колачиња…
Цел живот се заебувам и си правам саботажа на сам себеси при секоја дадена прилика. Неделава пак ми беше пружена таа прилика, ама овојпат решив да направам промена и да не одам по тој пат. Еве сега ме мачи дека можеби овојпат ќе беше правилно да го направам истото што го правам секогаш и дека сум пропуштил некаква шанса... Hhh, I hate myself.
Што кога ти е многу убаво во нечие друштво, а си "осуден" само неколку пати неделно на среќа по неколку минути да уживаш во истото?
Се прашувам, зошто ниту еден од овие наши "фит" (инстаНТ) тренери денес не беа на маратон? "Мускулчињата" не се толку важни колку кондицијата и еластичноста...но...
Па од кардио (трчањето) ќе им ги снема мускулите де. Општо познато е дека тие што се најтонирани не вежбаат кардио.
Иако кондицијата е мерило број еден за здравствената состојба, а мускулите се за лепота. Ана Стојанова сто посто ради "коленцето".
Има една Надица Јовановиќ се вика, исто фитнес тренер е. Жената на прв поглед не изгледа дека е тренер, значи нема некој не знам газ или нозе од метро ипол дијаметар, онака слабичка е. И видов пост нејзин или стори не знам, дека била денес. И вака ми изгледа стручна во работата, знам дека и образованието ѝ е нешто за спорт, башка постира постојано и дека трча. А да ја видиш ќе речеш ич не вежба Инаку лаам јас вака ама сонував да трчам за првпат годинава, само ме сјеба здравјето малце, па си трчав само како разонода. Почнав демек со спремање уште март, ама не испадна работава. Идам храбро следна година
Фамилијата на партнерот, барем во повеќето случаи, ве сакаат и почитуваат сѐ додека имате здрави и функционални репродуктивни органи. Иначе сте/сме небитни за нив. Sad, but true.
За жал да, че слушниш се од секого. Ако партнерот те сака и почитува дали имаш или немаш во случајов функционални репродуктивни органи, не е ништо важно друго.
Светот отиде во бестрага кога на национална телевизија даваш интервју со крадец член на банда Пинк пантер и она раскажува дешавки од затворот како да раскажува дешавки од камп.. Аман Путине мавај нуклеарката..