Сите победници се слаби луѓе (мажи или жени) кои претежно се од африка и секогаш слабите победуваат, инаку тие не дека се слаби туку нивните мускули се вистински, вистинските мускули не изгледаат јако нускулите на боду билдерите, кои после завршување на боди билдерството и мускулите им завршуваат ако не продолжат со истиот интезитет после пензија, кожата им легнува или спушта како и да се медицинските термини.
И вечерва поштено се изнагрицкав се и сешто, плус и лименка пиво испив... Нека иде живот утре, понеделнички со диета ќе се почне по 169805 пат
Фали Инстаграм од пред 8-10 години кога се постираа рендом ствари као колачот што сам си го напраил или што ти е закачено на ѕидот над каучот или дизајнот на патиките што само што си ги купил. Таа содржина е духот на социјалната мрежа, едноставните мали нешта од секојдневието.
Сега секој втор профил на нивните слики има реклами или спонзорирано од ова или она, и ништо нема свое оригинално, ретки се таквите и претежно приватни до кои немаат сите пристап
Трпение- спасение Трпението било.лек за се. Прашајте ги оние без здравје, пари и време дали трпение помага.
Пичка ви матер ми пуштате преку карго скинати панталони глупи едни безобразни, вријам во мене вријам!!!
Јас уште се сеќавам кога Веро ми беше огромен мол и ми беше најинтересно на свет да го посетувам. Па потоа Сити Мол и сега еве.
Веро Џамбо кога се отвори баш бевме уште деца, се сеќавам колку се радував на секое идење дека ќе ми купат нешто за школо или некои играчки. Сега кога се замислив колку време прошло, стварно имам момент на "се осеќам старо" ко што пишала @Anie93 .