Само јас не се палам на Роналдо? Јер се живо е попалено, и мажи и жени толку многу ми е антипатичен и некултурен, самобендисан, абе нарцис во движење си се погодиле со Џио
И по стоти пат центрите за социјална работа се покажаа како најнеспособни.Толку се битни во еден процес а толку се неажурни,корумпирани.И тоа не е само кај нас во Мк или на Балканот.Гледам потфрлаат насекаде,ама тука воопшто и не треба да постојат,кога веќе така функционираат. А ова што се случило денес во Србија е страшно.Да си го давиш сопственото дете во кофа за да се светиш на бившата жена е умоболно. И тоа биле предупредени од мајката,ама не,они одат по системот светиот татко има право на детето,ако бил лош маж немора да значи дека е лош татко.Бруки едни Јас да имам вакви пропусти на работа каде го загрозувам животот на едно дете би се убила бе.Најчесто и свесно го прават тоа.Па уште под државна капа,народот ги плаќа.Господ враќа нема мирно да спиете и вие.
Секои неколку месеци случајно се убедувам себеси дека ми се допаѓа одење на журки, па ќе отидам на журка и ќе си поминам најлошо на свет и ќе се сетам дека одвратна ми е ваква атмосфера и потоа пак заборавам.
Обично се оди по тоа дека мајката треба на детето и секаде е практика децата да се оставаат на мајката (освен ако не се потплатени од богат татко) и ова првпат слушам дека некој рекол свет татко кога се работи за деца, но тоа што се случило навистина било страшно. Ова во Јапонија да се случило и да се дознало во општеството дека тој потфрлил во работата или таа и би се убиле со фрлање од некоја зграда.
Не ми треба инспирација за мода, она што ми треба е тенок струк и повеќе пари за облека, обувки, ташни, додатоци.
Сакам да се пожалам дека ме болат синусите! А залади надвор, одма ме здоболуваат, дури очите ме болат. Друго, сдк дека во последно време многу ме бендисуваат фотки од овој тип: Толку се едноставни, а толку ми се привлечни, ми будат убави чувства на меланхолија.