У последниве денови си гледам историски филмови, е сеа што научив: -сите мажи мочале по жените -жените имале 0 самопоштовање и мочале сами по себе и биле глупи и прости -у минатото чие дете сакаш биди, маж ти шо ќе рече така ќе е -биди среќна шо си родена у 21 век
Ама за жал за многу девојки и жени уште е како да се родени во 17 век. Ги немаме сеуште сите истите права и привилегии, на пример на жените во Саудиска Арабија, или некои си таму племиња низ Африка, не им сменува ништо тоа што се родени во 21 век.... За жал нив сеуште другите им кажуват што да прават, што да мислат, како да се облекуваат, кога да стапат во брак, и мал милион други работи.
Ич не можам да работам работа што не ми се свиѓа, макар и милиони да ме плаќаат, ако не се осеќам убаво нема шанси. Денес одбив таква работа(без милионите де )и убаво ми е. Краток е животот да не правиш работи што те исполнуваат. Бар во овој период кога не сум финансиски зависна вака размислувам, но никогаш не се знае. Важно сега е убаво
Колку убави машки тренерки видов денес низ град... Ме фати мака што немам дечко, бар ќе ги купев за него...
Долго време живееме во време во кое луѓето се навредуваат, исмејуваат, си завидуваат...им се прилепуваат и психијатриски дијагнози( и ако мислам дека секоја личност може да има дијагноза ако отиде кај професионалец)... Доста е луѓе сме. Дајте покажете повеќе морал, сочувство, правда, разбирање...
Сдк 1: Хајлајт на денот ми беше што на работа одлучија да продолжам да работам заедно со колегата со кој сум последниов месец, многу се почитуваме еден со друг и си живееме, двајцата се израдувавме искрено на оваа вест. Сдк 2: На повидок новост од личност од која немам чуено месец ипол, само за добро да е бидејќи мислев дека не сака ништо повеќе со мене а никогаш не престана да ми значи и ја чувам во посебно ќоше во срцето.. Се молам само за арно да е. Дали може овој пат две убави новости по ред да чујам или премногу барам?
На форумов пола од машките членови немаат видено путка со очи. Толку се очајни што секое мислење за секс ги "пали" и од возбуда почнуваат да напаѓаат во пораки . Жално е млади луѓе да доживуваат еуфорија на тема секс на анонимен форум. Решението е заклучени пораки.
После толку убаво лето, ме чека стварно тешка година и обврски милион.. ми се плаче.Сакам да хибернирам до март.Ех да бев средно сега
Најјаки се оние кои што кога најдат нешто подоцна ги снемува.... кога велиш ти дека неможеш имаш обавеза никој те не верува тогаш....
моментално на алфа тв даваат за нов форум,платформа со доктори,психолози итн..името му е,,ние хероините,, и се плаќа за зачленување во самиот тој,им текнало и на нашиве од каде да црпат пари преку вакви платформи што мислам дека ваков тип на катче треба да е free ,како што ни е фемина форумов
и јас сакам да сум 20години минус ,гимназија,убавини,стрес сведен на нула,абе убавини…ама нажалост син ми го живее тоа сега,мене ми помина редот,а се осеќам толку младо физички,а психички ужас
Ти ебам и војна и сѐ, кога некој што ти значи ти кажува дека можно е да го мобилизираат. Каква грутка ми застана в грло. Се молам на универзумот, на што и да има таму ако има, нека биди сѐ океј, нека најди некаков излез, нека остани жив. Тоа е најбитно сега...
Луѓе здраво, дајте бе најактивни сте одговорете ми за денес ми е Дали може да се пие 1-2 чаши винце ако сабајлево сум испила SYNERGY VOLURINE
Не знам како да не добивам наследства по ФБ. Вработена во банка во Америка и да сме го поделиле 50-50% . Сакам да и пишам слободно земи го ти 100% ќе ти го подарам моите 50 ама сепак подобро да ја игнорирам и блокирам избришам пораката.