Што е со женскиве кои не сакаат да одат на гинеколог, а имаат проблеми дури и сериозни? Си седат така, си чекаат само од себе да помине. Не ги разбирам, не глупо туку тажно ми е ова и тоа многу. Организам и репродуктивно здравје е во прашање, за болно грло ќе отидат на доктор ама за болка во долен дел од стомак плус и други симптоми, не одат. Со апче за болка ќе го решат проблемот. Таква негрижа за свое тело и свои органи кои ќе им бидат и тоа како важни ако сакаат потомство еден ден.
Како неделно да ти се отпие и кафе и сѐ кога ќе отвориш Фб Овие кај може да се пријават шо нѐ вреѓаат?нигде Нема закон за нив
Да се пофалам дека после сите години конечно успеав да соборам тежок манипулатор и лажго. I'm so proud of myself.
Од толку држави, мораше со Италија и Англија да се паднеме? Италија ни се спремаат уште сега да ни вратат за Светското..
https://www.tiktok.com/@_cecilia_doll_/video/7140615239032179973? на крајот на денот се е сексуално малтретирање детето пробало да ја подигне,а не нешо друго,глупаци
Сексуална привлечност! Ако ти опали ќецот да се зближите, мој да биди многу забавно! Под услов и таа истото да го осеќа
Прв ден добиено и сила за цела куќа да се преврти наопаку. Од рибање лајсни до четкање на теписите. И уште не ми е "чисто". Како да барам некој емоционален товар да фрлам. Време е да се пробуричка по фиоките. Да не имаме некој спомен таму заборавено.