https://twitter.com/search?q=sara carbonero&ref_src=twsrc^google|twcamp^serp|twgr^search Не се нормални со gif-овиве (за сексот) со Сара, деца имаат побогу, кој циркус е светов.
Зошто мислите дека со вакви реченици нешто паметно кажувате? Демек вау, во денешно време девојчиња и жени дури превише се заштитени. Разбирам дека креаторот на видеото не е баш во право, но вакви реченици се многу непотребни во време каде се уште го немаме денормализирано сексуално злоставување. Отвори ги коментарите на видеото и види колку се одвратно научени претпоставувам машки тинејџери или во најлош случај одвратни возрасни мажи. И на крај ти се најде да кажеш дека во денешно време се ни смета без причина. Од мали нозе треба момче да се научи на почит спрема девојче.
Не е било, само го избриша оти повеќе беклеш доби, а повеќето коментари со поддршка кон Сара (бившата му жена со која беше заедно 10 год и има 2 деца).
Али ја кога се нервирам, тоа е сигурно ради најголема глупост. Непопуларно мислење, но на живци ми иде кога темата Трета смена е активна пред 11-12ч пошто јас ја сфаќам како тема за муабет кога форумот е обично неактивен, а оние будните да имаат занимација.
Вистина @Bezimenka90 , коа не сум тука може што сака да прави, ама коа сум тука само со мене смее. Да не се караме. Дечки.
Има една форумџика, која цели 6-7 години е "против" мене на форумов. Дали кога сум постирала нешто, ставила слика па некој ми возвратил критика, или дискусија како таа денес што беше во една од темиве,она обавезно ги лајка тие другите. Иако никогаш ниту обичен муабет не сме напраиле,баш би сакала да знам зошто. Не дека мн мн ме заболе него ете. А има членки кои многу ги сакам, се пратиме и на социјални мрежи, баш ми се мили. Ете, тоа сакав да кажам Дримка, Бубаче, Ловми , Коритсаки Мини ми се ептен срцки и поздрави до нив
СДК многу ефтино и од ефтини луѓе се раздава/ат зборот/вите ''те сакам'' деновиве, изгуби/ја секакав значај.