Навика е чоек. Вервај ме. Еден саат +- нема многу да смени. Луѓето патуваат на места каде се скроз обратна временска зона 12ч +-, па се навикнуваат. Во Скандинавија, колку си понасевер пократко трае денот. Ете и таму луѓе живеат.
Има ли (активна) членка на форумов со јузер Swan, мислам имаше? Сакам да го сменам мојот. Од денес се водам со прекар Swan. И да не биде дека го извадив од памет. Спојлер: . Swans symbolize inner beauty. Извинете досадно.
I'm not perfect, but.... Ако веќе работиш во банка однесувај се како да работиш во банка, а не со едната рака телефонот, па го ставаш на рамо, па броиш пари, а со клиентот се однесуваш ко со некој пес од улица..... Дрско и арогантно однесување. Не значи дека ако работиш во банка си Господ. Значи, градов верувам дека ни наредните 100 год нема да се опраи од малограѓанство. Морам Скопје да го пофалам, каде што, барем во банките каде што сум била, скоро сите биле коректни и професионални во однесување. Секоја чест за овие последните, како и Скопје така и во другите градови. Имате поддршка
Секогаш кога и да налетам на некоја нејзина изјава туѓ срам ме јаде, ептен глупава личност која ја користи Митровиќ како кловн
Секој роденден ми врне дожд, го обожавам па мислам дека е добар подарок за мене Утре ми е инаку ама гледам прогноза
Конечно дојде она што најмногу ми требаше во моментов, дожд и темни сиви облаци. Обожавам да ги слушам капките од дождот
Мажиња едни бедни и сироти…ах бе кој ве родил такви загреота кој? жена ве родила, а жени не почитувате. Правите лажни ФБ профили со женски имиња да може да плукате по жените а? Па тоа не е маж бе, м од маж нема. Коментаров е за човекот што го уби својот зет у Битола. Биди маж бе пиши од твојот профил се да ти Утреден може да се деси на вашите сестри, ќерки или внуки, срам и арам да ви е, да ви врати Господ па да видиш дали ќе збориш така ѓубре едно скапано. ,,ќе си најде таа друг” типичен коментар кој би излегол од послабиот пол. Да послаб пол се пошто не е само да си физички силен.Треба да имаш нешто и у психа, овој трошки од мозок има од сабајле ми го усерувате денот кога ќе отворам фб Идете лечете се бе гнаси едни гнасосани