Какви мажи досадни постојат, гледа дека имаш слики со дечко објавени, дека си во врска и уште ти пишува "многу си секси, ако имаш дечко, мене не ми смета, да се видиме". Болни ниедни, лечете се. Од овие ми се смачени социјалниве мрежи.
Ја гледам по некоја случајност серијава '' невиност'' на сител, мајкава ја утепа дека изела парче колач и го бутна лицето под вода на девојката на сето тоа да се додаде пискавиот глас од синхронизацијава и мислам време е да легнам со надеж дека утре кога ќе станам нема да налетам на некоја турска серија и во иднина. Амин
Не ѝ е таа мајка. Психолошка серија е, со чудни однесувања.Кој ја гледал знае. И не се сите турски серии такви.
Синхронизацијата не ви се допаѓа? Многу добри турски серии има инаку, кај нас одбираат глупи да пуштат..
Е не знаев, не знам ни зашто напишав мајка и случајно сега загледав, не знаев дека е по вистинска приказна и така тоа, ама како и да е и оваа нема да ја гледам
Не даваат интересни серии во моментов на нашите тв канали, си гледам серии на интернет исто, многу подобро звучат навистина.
Е уште ова немав видено. Да си се пуштиш лајф од дома и да те слушаат сите како се расправаш со децата. Јанко 4, Петко 3, Мара 2 месеци Уствар можи и да си се фалиш со интериерот на својот дом... Којзнае
3 дена ништо не се случува. Уствари се случува, Вилипче си купи вила на Халкидики, а ние не. Очекувам до крајот на годинава уште појако нешто да се случи. Требаше да учам за лежечки полицаец и се ќе ми беше таман. ЈБГ
Најмногу ме иритираат луѓе што самите себе се сметаат за љубители на животни, а одбиваат да ги стерилизираат своите миленици Не само што го загрозуваат животот на животните, туку и се најодговорни за големиот број на улични кучиња/мачиња. Слатки им се додека се мали и потоа ги оставаат кај ќе им текне Немам никаква емпатија за ваквите луѓе.