Одење на гинеколог еднаш годишно е нормално (да, фала богу е), правење ехо на репродуктивни органи исто така, макар и да немаш симптоми, нели рутински Ама те боли ли желудник со месеци од кои неколку пати добиваш страшни неподносливи болки со повраќање и побараш преглед, тогаш си хипохондрик и од стрес ти е само. Ае важи.
Колку им е зинат газот за пари значи.. После денешната контрола, ми закажаа термин за пломба, а не сакаа да ми покажат ценовник ниту да ме известат за цената на истата. "Немаа" да ми вратат кусур, сакаа тој кусур да ми го одбијат од цената за кога ќе идам за пломбата, а не знам колку кошта само знам дека е изгор. Ми ја врати илјадарката и кога искочив за да раситнам вработениот ме следеше, кога се вратив сепак требаа кусур да ми вратат и тогаш магично имаа Ќе се влечкам до пичку матер каде на државно за да се консултирам, не ми се верува. Многу се разочарав од клиникава....
Една недела му трубев да оди да си купи кошула и палто, ќе дојде тој што е газдата на фирмата од странство за кој што работи неколку години и да биде убаво среден, да не оди по дуксер, и не отиде да купи, и денес отиде по дуксер да се види со него, значи од такт ме вади понекогаш како може толку да не мисли како изгледа..
Sakam da kazam deka vo zivotot nikogas ne se znae sto ke ti se sluci utre bas se cudesni patistata bozji Deneska si na dno ama utre na vrv so verba vo boga majka bogorodica i site svetci i svetitelki i bozjite angeli se ke bide kako sto treba i dobro Se ostavete na niv i ke vidite kakvi cuda ke vi se slucat na vas ❤
Да ве потсетам да верувате во случајности, да верувате во вас, во вашите соништа бидејки еден ден сигурно ќе се остварат. Уживајте во животот, во секој нов ден, во секое ново утро, работете на вас, на вашето ЈАС,самите Вие сте најдрагоценото нешто кое го поседувате во потполност. Вашиот живот е празна книга која чека да биде пополнета а, авторот сте Вие, затоа пенкалото во рака и напишете го најубавиот роман со Вашата рака, Вие бидејки самите сте одговорни за секоја насмевка и за секоја солза, за секоја ваша одлука. Стојте цврсто и никогаш не паѓајте под предизвиците во животот, бидејки Вие бевте главниот јунак во вашата книгата, а главните ликови се секогаш херои нели?❤
Krupna sol,ke ja zatoplis vo nesto I na celoto,ke ti se smiri,probaj,inace godini praktikuvam taka,mene mi pomaga,poz
Ми се шета пак у Париз, у пм. Да праам паузи помеѓу музеи со прошетка со топло кафе со лешник и макаронс покрај Сена, да впивам од нивната архитектура.
Исто, најубав ми е кон средина или крај на летото кога повеќето локални жители се на одмор, па можеш на раат да си кулираш. За мераци е само создаден тој период со се Париз во него.
Ова газдиве што исклучуваат фрижидери каде се чуваат месни и млечни производи сами себе се заебуваат зашто и да заштедат на струја, ќе изгубат на производите зашто расипани производи никој нема да им купи.