@Feminka22 @Waverly Raven Како е денес со парното? Треба да идам Ск, да не треба и јамболија за спиење да си земам До колку часот не го пуштаат парното? И како тоа млако? Па мајке ми, јас само со парно се греам... Ќе треба и клима да купувам ли?
Само шо го допрев Млако е. Ама топло е Вчера од надвор кога дојдов дома накај 12ипол, дома бара беше, на кратки се удрив Ама кај мене дома е секогаш топло не знам како. Па и јас сум само со парно. Имам и клима ама стои за украс Не ти треба. од БЕГ има
Ако полицаец треба да казни македонец маж, македонка жена и албанец маж, што мислите, кого ќе казни? Имате право на еден обид. И зошто албанците ќе не прегазат? Не само што државата системски ја опседнаа, туку и затоа што колку и да немаат поединци од нив капацитет, ќе се продадат заради што: - зборуваат повеќе од 2 јазика, од кои англискиот го знаат како мајчин најчесто - не се арогантни и невоспитани таму каде што ТРЕБА, каде што зависат и има моќ - се трудат да учат - не се срамат да работат - сериозни се - ако наумат, одат до крај - знаат да се однесуваат За жал, ова важи само за машките застапници, за жените немам искуство за да тврдам.
Си го пуштив последниот концерт на Тоше сега, многу ми е мило што бев таму тогаш. Си го слушав и додека беше жив, ги имав неговите цдиња Песните се безвременски. Тек сега сфаќам колку бил премлад..... Тогаш бевме деца и не знаевме што значат 28години Нека му е вечна слава!
После пола деценија пак се стаив на Evernote (пошо не можам да си најдам асална апп за листи и забелешки), и зачувани се листи од пред неколку години. Ко на пример намирници што сум планирала некој ден да испазарам: И се мислам, кај отиде таа Мисчивз што така си се хранеше... Сеа све пилешки панирани, помфрити, панирани кромиди, мантии, вртени тортиљи, лазањи, макарони, шпагети и слично, ми се на мени! За некое чудо одржавам тежина, ама па ми се гади од сама себе со детската исхрана што ја затерав годинава...
https://www.slobodenpecat.mk/skopja...a-maloletna-kjerka-izvrshena-pred-dve-godini/ 2 години чекала?? Две? Можела уште 2-3 Само ќутете си Браво И оваа ти била мајка Мрш
Da, mazinja, razocaran ste od smizli vo koi barate emocii i ljubov. I ke se zalepite za nea po 20 dusi, kako drugi devojki da nema. I taa, normalno, ke si igra so vas. Posle site zeni bile vakvi ili onakvi. Ne, vie ste mazinja. Sakate samo izgled. Epa izgled nema emocija. Molim lepo. Aj cao od mene
Како на Бит Пазар секад има најодвратна збирштина на луѓе бе А пројдам од таму денот ми овенува Да не зборам што воздухот смрди
Сдк дека бев до бутик Различни во Скопје, бидејќи гледајќи ги на ФБ видов убави работи и се разочарав. Толку мало просторче и се постари внатре, едвај успеав едно парче да пробам и си излегов
https://www.vrabotuvanje.com.mk/Rabota/423461/Manipulant-opsht-rabotnik/ Пих, лесно ќе најдат. Манипуланти колку сакаш.
Колку убав ден значи. Ова време е тотално романтично расположение. А па за мене што не е више романтично?