https://klaster.mk/севила-од-ранковце-барам-од-луѓето-100-де/ До другата година заокружи бројка 10. На овакви им треба парична помош за стерилизација , не за храна. Доста им донирате, со тоа го подржувате уништувањето на малите деца.
Во која година од животот следи задолжителното скратување на косата? Пошо не гледам ни една жена над 50 со долга коса.
Немој, еве ќе извршиме штрудларизација на форумот! Во меѓувреме купив и со јаболка, сакаш гриз? п.с. не знам дали е правилно вака да биде редоследот на боите, сè мислам дека таа со вишната требаше да се стави во средина?
Демек веќе не сме тие тетки, ајде те молам. Ама озбилно со време да кажеш има организации тука @KateKane мислиш така лесно може девојачка да организира???
Фала ти @daylight што ме потсети, цел месец планирам да правам пита од јаболка и заборавам, сега по се изгледа стварно ќе направам.
Нека ми каже некој како да си ги стоплам шпагетите а да не ми загорат можеби звучи клише ама ептен ми треба совет за ова
Ако често си во ситуација да треба да стоплиш јадење, размисли за микробранова. Ќе ти заштеди на време, а веројатно и струја.